Posted by / donderdag 14 april 2016 / 2 Comments /

Chanel • Rouge Allure nr. 91


Nog zo een item die al eeuwen op mijn wishlist stond. En mocht hem eindelijk van mezelf gaan kopen. Mijn eerste Chanel lipstick!

Jullie weten misschien al lang dat ik echt een enorme lipstick fan ben. Maar toch vond ik dat er altijd nog iets ontbrak. Chanel lipsticks vind ik er gewoon zo elegant uitzien, dat het ook luxe uitstraalt.


Ik koos voor de Rouge Allure van Chanel in de kleur 91. Een mooie zacht roze kleur die mij perfect leek voor elke look die ik ook maar wilde maken. Ook vind ik het een kleur die je ook gewoon voor dagelijks gebruik kunt aanbrengen. Het geeft net iets extra's, maar toch heeft het wel iets subtiels.


Dat is ze dan eindelijk; de jongste telg van de familie! En is ze niet mooi?! Ik heb nog net geen geboortekaartjes ontvangen, maar ik vind hem zo mooi! De mooie glanzende omhulsel, de gouden huls van de lipstick en de lipstick zelf... Alles is perfect! De lipstick zelf heeft een romige structuur en een satijn finish. Really pretty en luxe.


Dit is de pigmentatie op mijn hand (joh echt?!). Dit is ook van één 'veegje' van de lipstick. Hij is dus mooi gepigmenteerd en de structuur van de lipstick is geweldig. Ik hou er persoonlijk wel van als een lipstick romig is en ook zo soepel aanbrengt. Dat doet deze echt perfect.


Hier dan de swatch op mijn lippen. Zo staat de lipstick mij persoonlijk. Mooi he?! Wat ik al dacht is deze lipstick erg natuurlijk en past hij bij vrijwel iedere look. Ook kun je deze kleur lipstick dragen als je naar je werk gaat of iets dergelijks. Hier vind ik deze kleur ook zeker geschikt voor.

De lipstick is €32,99 en heb ik persoonlijk gekocht bij Ici Paris XL. Ik ben er enorm blij mee en draag deze lipstick erg graag! Wat vind jij ervan?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Super mooie kleur, hij staat je echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Subtiel kleurtje, staat je goed. Alleen zou ik dan zelf gaan voor een felle kleur als ik toch zoveel geld moet neertellen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook