Posted by / woensdag 13 april 2016 / No comments /

Bobbi Brown • Brightning Brick in "Tawny"


Soms moet je jezelf gewoon even verwennen. dat heb je echt even nodig zo hier en daar. Ik deed dat door een item van mijn wishlist af te strepen die er al enorm lang op stond en ga deze vandaag voor jullie reviewen.Het is de Brightning Brick van Bobbi Brown in de kleur Tawny. Ik had hier veel over gelezen en wilde deze echt zo graag aan mijn collectie toevoegen dat ik op een middag besloot om éven langs te gaan bij de Bijenkorf. Hier bracht de verkoper deze brihtning brick aan en ik was opslag verliefd. Of toch niet...?


Sowieso vind ik het al super schattig dat de brightning brick in zo een klein tasje meegegeven werd (nadat ik had betaald of course). Eenmaal buiten voelde ik me wel even stoer; ik heb zojuist het duurste make-up item uit mijn gehele collectie aangeschaft!


Wanneer we kijken naar de brightning brick zie je dat deze 6 diverse kleuren heeft in 1 'palletje'. Ik weet niet eens of ik het zo kan noemen, maar ik denk dat je snapt wat ik bedoel. Ook zit er een spiegeltje in waardoor het echt ideaal is om de kleur even bij te werken, of als je moet vechten om een spiegel toch iets bij de hand te hebben.


De kleuren van de brightning brick kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, maar kunnen ook door elkaar gemengd worden. Zo ontstaat er weer een nieuwe kleur. De middelste kleur van de bovenste rij is bijvoorbeeld een mooie roze shimmer kleur die je ideaal kunt gebruiken als highlighter, of in de binnenste ooghoeken om je look even wat meer glamour te geven. Wel zo fijn als je een high end product op meerdere manieren kunt gebruiken toch?


Dan even de pigmentatie. Die is echt super! ik draai even twee keer in de rondte met mijn blush kwast en breng het daarna met een lichte hand aan. Dit geeft een mooi natuurlijk effect alsof je even een gezond blosje op je wangetjes hebt.


Dit is hoe de kleur mij persoonlijk staat. In een eerder artikel heb ik deze brightning brick in Tawny al eens gebruikt en ik vind het werkelijk echt prachtig! Het geeft een mooie frisse kleur die ook nog eens natuurlijk oogt. I love it!


Al met al kan ik zeggen dat ik enorm blij ben geweest met mijn aankoop. Het is een product die je op diverse manieren kunt gebruiken, goed gepigmenteerd is en ook nog eens een mooie natuurlijke glow geeft. De Bobbi Brown Lightning Brick in Tawny kost €49,00 en is dus het duurde item die ik in mijn make-up stash heb zitten. Maar ohh, wat ben ik hier blij mee!

Wat vind jij ervan?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook