Posted by / maandag 11 april 2016 / 3 Comments /

Beautiful Bijoux • New in


Vandaag eens een keer juwelen.. En niet zomaar wat juwelen, maar nieuwe juwelen! Ik ben echt dol op deze webshop en heb hier al vaker wat besteld. En toch deel ik dit nauwelijks met jullie. En dat terwijl het wel mooie pareltjes zijn...Echt een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling bij Beautiful Bijoux. Een webshop die allerlei sieraden en accessoires verkoopt die ook nog eens vane en goed kwaliteit zijn, maar bovenal ook nog eens betaalbaar. Perfecte combi toch? Dit keer bestelde ik drie items, die ik allemaal aan jullie ga laten zien.Mijn reden om een bestelling te plaatsen was om mijn eerste item; een sleutelhanger. Niet zomaar één, maar een dromenvanger! Zoals jullie wellicht al weten ben ik dol op dromenvangers en heb ik hier ook een tattoo van. Hoe leuk is het dan om ook een dromenvanger aan je sleutelbos te hebben? Dat was in ieder geval mijn gedachtegang. De sleutelhanger kwam al in een mooi doosje aan, een cadeautje voor jezelf dus!Dit is hem dan. Ik vind hem echt geweldig. Een mooie zilverkleurige sleutelhanger met een mintgroene detail. Ik vond dit wel erg fris en fruitig, en ideaal om de lente mee te kunnen inluiden. Ik deed hem ook direct aan mijn sleutelbos en ik moet zeggen dat hij het tot nu toe erg goed doet. De sleutelhanger is niet enorm stevig of massief, maar evengoed breekt het dus niet gemakkelijk af. Ik betaalde voor deze dromenvanger sleutelhanger €4,95.Het tweede item die ik bestelde was deze prachtige ketting. Ik hou namelijk niet van overdreven grote statement kettinkjes, maar deze vond ik wel iets moois en klassieks hebben.  Deze ketting kost €9,95 en is ook het duurste aanloopje die ik deed in de webshop.Mijn laatste item die ik shopte waren deze prachtige tiny drop earrings. Ik hou wel van een subtiele oorbel met even net wat extra glamour. Niet te opvallend en toch evengoed erg mooi. Deze oorbellen kosten €3,95.Tot slot doet Beautiful Bijoux er ook altijd nog een cadeautje bij. Dit keer kreeg ik een kettinkje. Een zwarte ketting met een sneeuwvlok hangertje. Het hangertje vind ik erg leuk, maar het kettinkje zelf vind ik niet zo. Erg 90's als je het mij vraagt (alhoewel dat wel weer helemaal hip is). Ik denk dat ik het hangertje aan een ander kettinkje ga doen en hem alsnog kan gaan dragen, met name in de winter. Dan is hij wel zo toepasselijk.Dat waren alle items die ik heb besteld bij Beautiful Bijoux. Ik draag ze ook echt met heel veel plezier en nogmaals; ik vind de prijzen ook echt wel meevallen. 


Heb jij hier al eens iets besteld?

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja hij is prachtig he? Ik was ook echt opslag verliefd hihi. dankjewel <3

      Verwijderen
  2. Wat een leuke droomvanger sleutelhanger. De prijs van de ketting is ook echt fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook