Posted by / woensdag 9 maart 2016 / 2 Comments /

Yankee Candle • USA Exclusives


Ze zijn er weer! De USA Exclusives van Yankee Candle. Er zijn weer  3 nieuwe (tijdelijke geuren) en ik heb er twee voor jullie om te reviewen!

De 3 geuren die nu verkrijgbaar zijn als tijdelijke exclusive zijn: Line Dried Cotton, Strawberry Lemon Ice en April Showers. Ik heb de laatste twee, omdat ik de Line Dried Cotton persoonlijk te subtiel vond.Strawberry Lemon Ice is een geur die mij doet denken aan waterijsjes met aardbeiensmaak. Hij is iets subtieler dan de Sweet Strawberry geur van Yankee Candle. En kijk eens hoe schattig dat label is! Het geeft mij echt het gevoel van de zomer.


De officiële geurbeschrijving is:
"De frisse geur van vers geplukte aardbeien en reepjes citroenschil verwerkt in ijs."Nou ik heb dus niet gelogen he? Aardbeien waterijs! Echt zo onwijs lekker als ik hem koud al ruik. Wanneer ik de geur brand is de geur ook echt zo ontzettend lekker! Hij ruikt echt naar de zomer in een kaars. Zo enorm lekker! Ik ben verliefd, maar die indruk hebben jullie misschien al gekregen haha!
De tweede geur die ik meenam was de geur April Showers van Yankee Candle. De geur doet mij persoonlijk denken aan Robijn wasverzachter. Echt zo lekker. Ook dit label vind ik echt prachtig; het doet mij denken aan de lente. Dat moment dat het weer meer gaat regenen, maar er wel weer veel groen voor terugkomt. Pretty!De officiële geurbeschrijving is als volgt:
"Een lekkere frisse lente geur van regen in een citrus boomgaard - sluit je ogen en adem de frisheid." Wanneer ik de geur brand moet ik eerlijk bekennen dat voor mij het wasverzachter geurtje verdwijnt. Ik ruik meer een frisse gras geur in combinatie met wat zurige citroen. Wel heel lekker en ideaal voor de lente, maar toch jammer dat het geen wasverzachtergeur meer is haha!
Al met al moet ik zeggen dat enorm blij was met mijn nieuwe kindjes. Heerlijk zijn ze! Deze jars heb ik bij Aroma Plaza vandaan, en kosten €28,95 per stuk. Heb jij al een USA Exclusive van Yankee Candle?Liefs,
Sharmaine

                                            
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Van deze drie? Nee, op basis van de beschrijvingen doen ze me niks. �� Leuk dat jij ze wel lekker vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die aardbeienijsjes klinken dan wel weer goed! Op basis van de beschrijvingen werd ik ook niet zo enthousiast. Ik heb een tart van April Showers maar ik moet 'm nog proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook