Posted by / donderdag 17 maart 2016 / No comments /

Yankee Candle • Spring 2016


Whoehoe! Ze zijn er weer hoor! De nieuwe lentegeuren van 2016! Ik ga snel van start, want oh wat zijn ze lekker.
Naast de geuren van My Serenity zijn er ook nog de officiële lente geurtjes uitgekomen. Het zijn er 3; White Tea, Vanilla en Verbena. Drie heerlijke geurtjes waardoor je de lente echt in huis kan halen. Ik kwam bij Aroma Plaza en ik nam alles mee om te proberen. Ik koos 2 large jars : Vanilla en White Tea, en van Verbena nam ik ook nog tarts mee. Laten we beginnen!
White Tea
Deze geur is echt hemels. Hij valt onder de "Fresh" categorie, wat dus inhoud dat de geur lekker fris is. Ik vind de geur heel erg op een soort -groene thee met citroen- geur lijken, die slap gezet is. Als je begrijpt wat ik bedoel. 


Officieel luidt de geur beschrijving als volgt:
"Een delicate en ontspannende geur van vers getrokken witte thee die met citroensap gemengd is."

Oké, ik weet nu dus waar de citroengeur vandaan komt haha! Wanneer ik de kaars brand is hij echt heer-lijk! Hij ruikt enorm rustgevend, iets wat ik ook wel had verwacht. De geur verspreiding vind ik ook echt enorm fijn! Niet te heftig, maar precies voldoende om de bovenverdieping van een heerlijk relaxte klimaat te voorzien! Deze jar heb ik gekregen van Aroma Plaza, maar de Large jar kost altijd €28,95.
Vanilla
Oké, degene die mijn blog al langer volgen weten dat ik HOOKED ben aan vanillegeuren. Dus hoe kon het ook anders dat van deze heerlijke geur er een large jar mee naar huis ging. Deze geur is heerlijk voor iedereen die van vanille houd, maar niet direct een taartgeur erbij wil. Dus het mier- en mierzoete is er vanaf. Ook Vanilla valt onder de "fresh" categorie. 


De officiële geur beschrijving is als volgt:
"Een zuivere vanille geur, die zowel zoet en ingetogen ruikt, als gesuikerd en romig."

Tja, wat kan ik ervan zeggen. Dit is hem! Ik ben zo enorm blij met deze kaars. Whoeiii. Ik word hier echt gelukkig van. Wanneer ik de kaars brand ruik ik echt een subtiele suiker/vanille geur. Maar dan zeker weten niet té zoet. Hij is precies goed al zeg ik het zelf. Deze large jar kocht ik zelf bij Aroma Plaza en was ook €28,95.

Verbena
Verbena is de laatste geur uit de collectie. Deze valt onder de "Floral" categorie, oftewel bloemetjes. Nou zal ik meteen maar even opbiechten dat ik een niet al te grote fan ben van de bloemengeurtjes. wanneer ik de geur snuffel merk ik persoonlijk een scherpe citrusgeur. Ook al niet echt mijn ding. Maar ik heb nog hoop als ik hem besluit te gaan branden.


De officiële geur beschrijving is als volgt:
"Bloeiende Verbena afgestemd met citrus en romige vanille -schoon en verfrissend. "

De vanille ruik ik persoonlijk niet terug als ik hem snuffel. Als ik de tart brand ruik ik nog steeds de scherpe citrusgeur. Dus is het echt niet mijn ding. Dus ik ben blij dat ik hier alleen een tart van heb gekocht. Al  met al vindt ik de White Tea en Vanille echt enorm lekker! En ben heel blij dat ik hier een large jar van heb gekregen/gekocht. De large jars waren €28,95 en bij Aroma Plaza betaal je voor 5 tarts €10. Dus dan zijn ze €2 p/st.


Heb jij al iets van de nieuwe lentegeurtjes geprobeerd?Liefs,
Sharmaine
                        

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook