Posted by / zaterdag 19 maart 2016 / 3 Comments /

WoodWick • Pure Comfort & Bergamot & Basil


Yes! Er kwamen wat nieuwe geuren uit van WoodWick en van Aroma Plaza mocht ik er twee voor jullie gaan uittesten. Ik ben benieuwd.Toen ik het bericht kreeg dat er nieuwe geuren bij Aroma Plaza lagen werd ik direct enthousiast. Dat gevoel krijg ik altijd als 'nieuw' en 'kaars' in één zin voorkomen. Dus ik sprak af en kreeg deze twee heerlijke kaarsjes mee.

Het zijn twee mini candles la van WoodWick; die gezellige kaarsjes met een houten lont dat knispert als een haardvuur als je hem aansteekt. Zo enorm gezellig vind ik dat! Ik koos de geuren Pure Comfort en Bergamot & Basil uit om eens te gaan testen. twee geuren die hemelsbreed bij elkaar vandaan liggen, dus des te leuker om ze eens te proberen.


Ik begin met de Pure Comfort. Persoonlijk vind ik dit een heerlijke frisse geur die mij doet denken aan zachte wasgeur. De was die lekker buiten aan het drogen is. Echt super lekker. Ik ben hier vaak voorzichtig mee, omdat deze geuren nog weleens te 'poederig' kunnen zijn en dan op mijn keel slaan. Maar met deze geur durfde ik het aan!


De geur zelf wordt officieel omschreven als:
" Pure Comfort is de geur van aan de waslijn gedroogde linnen met hints van puur fruit en musk van satijn."Ik snap wat ik al zo lekker vind. Musk. Punt haha! Ik vind dat zo een lekkere warme bijgeur geven. Echt heerlijk en werkt voor mij persoonlijk ook erg ontspannend. Wanneer ik de kaars brand word ik gewoonweg wéér verliefd of die knisperende lont. Mijn eigen privé haardvuurtje, heerlijk! Ook de geur zelf is echt heerlijk. Ik ruik een zachte frisse geur met wat warme musk noten. Ik werd echt relaxt. 

Wat mij ook echt verrast heeft is de geurverspreiding; man wat geweldig! Ik was wat sceptisch over de grootte van de kaars, want mijn ervaring is wel dat hoe kleiner de jar is, des te slechter je de geur ruikt. Maar WoodWick is wat dat aangaat echt enorm goed! Na een uur branden rook de gehele bovenverdieping naar deze fantastische geur. Deze kleine jar is een pittig ding!De tweede geur die ik mee mocht nemen was de geur die je misschien totaal niet bij mij verwacht; Bergamot & Basil. Het is een beetje een 'plantengeur'. Ik ruik sterk de geur van de basilicum. Toch geef ik eerlijk toe dat ik het wel iets vind hebben. het is gewoonweg weer eens iets anders dan de standaard geurtjes die ik veelal op de automatische piloot koop en/of probeer. 

De geur wordt officieel beschreven als:
"Bergamot & Basil is de geur van tuinkruiden met basilicum en theeblaadjes geven een verfijnde draai aan de klassieke geur van citroen en bergamot."Wanneer ik deze geur brand is ook deze jar binnen een uur volledig gepoold. Dus alle wax is dan egaal gesmolten. Volgens mij was dat stiekem ook al veel eerder het geval, maar ik zat natuurlijk weer eens tig dingen tegelijk te doen. Ook al zit bij beiden kaarsen de lont niet perfect in het midden, toch pool deze fenomenaal goed. Ik ben hier heel blij mee, want WoodWick en tunnelen gaan dus niet samen. Yay!

Dan de geur zelf. Ik vind de geur heel erg apart, maar het heeft wel iets. Ik ruik hem wel wat minder sterk dan de Pure Comfort, maar hij is zeker niet verkeerd. Voor de mensen die van plantengeurtjes houden is deze echt ideaal. Ook om bijvoorbeeld in de keuken te branden.Ik ben erg te spreken over deze mini candles van WoodWick. Ze poolen snel, geven enorm veel geur af en zijn bovendien ook nog eens leuk in de prijsklasse. Voor een mini candle betaal je namelijk bij Aroma Plaza €11,99 en dan gaat de jar 20 branduren mee. Persoonlijk vind ik dat onterecht want na 1 uur branden ruikdus mijn hele bovenverdieping al naar de geur. Dus kun je hem wel lang gebruiken!

Heb jij al eens iets geprobeerd van WoodWick?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Bergamot & Basil lijkt me erg lekker! Ik hou wel van die bijzondere geurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook de Pure Comfort maar helaas rook ik echt niks meer van die fijne geur. Ik rook vooral verbrand hout van de lont helaas. Terwijl ik de Trilogy's echt super vind.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook