Posted by / zondag 6 maart 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 9, 2016


Ik ben weer terug van weg geweest, maar de vaste rubriek op zondag is ook weer terug! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...

Maandag
Vandaag was de crematie van mijn allerliefste opa. Daarom brandde ik zowel voor mijn opa als voor mijn oma deze geur van Yankee Candle. Het is Angels Wings een mooie subtiele geur die niet al te heftig is. En het label is ook werkelijk prachtig.

Dinsdag
Ik was zo enorm moe vandaag dat ik werkelijk de puf niet had om een kaars aan te steken.


Woensdag
Vandaag begon ik weer met goede moed aan het branden. Ik koos voor Winter Sun van Bath & Body Works. Een hele lekkere geur moet ik zeggen en brand hem graag. Ik merkte alleen wel dat mijn lontjes vreemd gingen doen, dus ik denk dat ik hier maar enorm veel waxtarts van ga maken.


Donderdag
Na een drukke en veelbewogen dag besloot ik weer eens mijn Moroccan Argan Oil te gaan branden van Yankee Candle. Deze geur is echt hemels. Het ruikt gewoonweg naar luxe. Een heerlijk verwenmomentje dus!


Vrijdag
Wat gaat de week serieus snel. Ik besloot om eens een nieuwe geur te gaan proberen en ik koos voor de April Showers van Yankee Candle. Hier komt woensdag een artikel over online!


Zaterdag
Vandaag ga ik met mijn beste vriendin de hele dag door mijn mooie Amsterdam banjeren. Toch vond ik morgens nog wat tijd om mijn Scenterpiece te branden met de geur Shea Butter. Deze geur is echt zo enorm lekker! Het ruikt voor mij echt een beetje naar de zomer.


Zondag
Zondag is rustdag, dus vandaag brand ik ook lekker een kaars. Het weer was niet bepaald om te gillen, dus wilde ik een knus kaarsje branden. Ik koos voor de geur Fireside Treats van Yankee Candle. Echt één van mijn favorieten! Heerlijke marshmellowgeur bij een kampvuurtje. Jammie!


Dat waren weer mijn geurtjes van deze week! Tot volgende zondag <3

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook