Posted by / zondag 27 maart 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 12, 2016


Jaja ik ben er weer hoor! Whiehaaa! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...

Maandag
Vandaag was het een vrij hectische dag dus heb ik even geen kaars kunnen branden. We beginnen lekker!


Dinsdag
Vandaag brandde ik een nieuwe kaars. Green Tea Agave van WoodWick. Een hele lekkere kaars die doet denken aan groene thee. Ook zit er iets fris doorheen.  Een First Impressions video hierover gaat nog online komen! Maar kijk eens hoe mooi de kaars is.


Woensdag
De dag begon al vroeg. En ik was ook echt van morgens tot s'avonds laat bezig met vanalles en nog wat. Toch vond ik nog even de tijd om een waxtart te branden zo rond 22.00. Dit werd Lemongrass & Ginger van Yankee Candle.

Donderdag
Overdag was ik vrij, dus ik had wel even tijd om wat te gaan branden. Ik ging weer voor een waxtart. Ik brandde de Lemongrass & Ginger gewoon nog een keer. De geur vind ik wel iets hebben. Terwijl ik normaliter niet van de citrus ben. Maar deze heeft wel iets fris en wat meer pit!

Vrijdag - Zondag
We gaan op vakantie!!! Ik ben het gehele paasweekend lekker met familie op vakantie, waar ik een Picture Sharmaine's Life over ga schrijven. maar je begrijpt natuurlijk wel dat ik zo druk ben met genieten dat ik even geen kaarsjes kan branden dit lange weekend.

Fijne Paasdagen lieve schatjes!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook