Posted by / zondag 20 maart 2016 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 11, 2016


Ik ben weer terug van weg geweest, maar de vaste rubriek op zondag is ook weer terug! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...

Maandag
Vandaag brand ik Vanilla van Yankee Candle. Een heerlijke vanille geur waar ik echt dol op ben. Jammie!!


Dinsdag
Overdag heb ik lekker de tart geprobeerd van Verbena. Ook van Yankee Candle. Deze geur vind ik echt veel te scherp. Niet lekker. In de avond heb ik niks gebrand, want ik ging lekker naar de spa! Hier heb ik overigens ook enorm van genoten haha!

Woensdag
Vandaag brandde ik niks. Ik heb me lekker vermaakt bij een vriendinnetje en hebben we een paar wijntjes gedronken.


Donderdag
Vandaag probeerde ik ook weer even een waxtart. Ik probeerde de My Serenity van Yankee Candle. Deze geur vind ik persoonlijk erg lekker! Het doet mij alleen wel een beetje denken aan een iets scherpere variant van de Shea Butter.


Vrijdag
Vandaag ging ik voor de WoodWick Bergamot & Basil. Een heerlijke geur die mij doet denken aan de basilicum plantjes in onze keuken. Heel lekker! Het is ook weer eens iets anders, iets aparts.

Zaterdag
Vandaag voelde ik mij niet echt lekker. Ik wilde ook even geen kaars branden.

Zondag
Ik besloot om even lekker uit te griepen dus ook vandaag heb ik even geen kaars gebrand.


Liefs,
Sharmaine
                               
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook