Posted by / maandag 21 maart 2016 / 2 Comments /

The Happiness TAG


Deze tag kwam ik tegen en besloot hem in te gaan vullen voor jullie! Ik doe niet zo heel vaak een tag, maar wilde hier een beetje verandering in aanbrengen. En wat is dan leuker dan deze positieve jongen! let's do this...


1. Van welk eten word je blij?
Je kunt eerder vragen van welk eten ik niet blij wordt, haha! Ik lust namelijk bijna alles. En ik vind eten ook gewoon heerlijk. Mijn favorieten blijven toch wel sushi en andijvie. Hier wordt ik enorm blij van.


2. Welke film maakt je vrolijk?
Ik word altijd vrolijk van een lievelingsfilm van mij. Dat is Sister Act. Ik weet niet of jullie deze kennen maar het is een film waar Whoopi Goldberg de hoofdrol speelt. Zij is getuige bij een moord en gaat onderduiken in een nonnenklooster. Ik vind die film zo onwijs leuk. En ik kan deze ook echt blijven kijken.


3. Van welk kledingstuk word je vrolijk?
Ik word altijd vrolijk van jurkjes. In allerlei printjes, kleurtjes etc. Ik hou ervan.


4.Van welk beauty product word je blij?
Dat is toch wel mijn Bobbi Brown Lightning Brick in de kleur Tawny. Hij is zo onwijs mooi (en duur, lol) dat ik het stiekem gewoon zonde vind om hem te gebruiken haha!


5. Wat is jouw gelukkigste herinnering?
In de periode waar ik nu zit, merk ik dat ik heel erg veel fijne herinneringen heb aan mijn opa en oma. Die, zoals jullie wellicht wel weten, beiden overleden zijn in februari. Slechts 10 dagen na elkaar. Ik denk dus elke dag aan ze, en daarbij dus ook aan alle mooie herinneringen we hebben meegemaakt samen.

Zo gingen mijn ouders en ik met mijn opa en oma naar allerlei pretparken, waarbij ik men opa en oma echt hoorde genieten. Samen met mijn oma een wandeling maken naar de waterbron op de camping. Juist die eerste lappendeken van opa mogen opeten. De meest simpele dingen, maar dat is nu zo enorm kostbaar. En maakt me ook oprecht gelukkig. Dat ik zulke dingen met mijn opa en oma heb mogen meemaken.

Daarom deel ik hier ook geen foto's van. Het mogen mijn speciale momenten blijven... toch?


6. Van welke muziek word jij blij?
Ik word enorm blij van reggae. Hier kan je me altijd voor wakker maken. Heerlijk ontspannen en ja, ik wordt daar gewoon blij van! Ik hou vooral van Tarrus Riley, Bob Marley (duh!, legend), Eek - A - Mouse, UB40 en natuurlijk Kenny B.7. Wat doe jij op dagen dat je je down voelt en weer happy wil voelen?
Nou wat ik op dit moment doe is het gewoon lekker eruit laten allemaal. Als ik moet huilen, doe ik dat. Dat kan al vaak enorm opluchten. Verder omgeef ik mezelf alleen maar met positieve mensen. Ik heb deze echte vrienden in een moeilijke tijd echt wel leren kennen. En "zussie" Rebecca en lieve Renee zijn onder andere twee van die echte vriendinnen. Zij snappen het als ik even stil ben, of verdrietig.  Ook dit kan ik iedereen aanraden; mensen die niet oprecht zijn in het leven heb je niks aan, en kan je je beter maar van ontdoen. Dit heb ik ook gedaan en voelt oprecht goed. Dus dat doe ik dus, emoties de vrije loop laten en mezelf vervolgens omringen met mensen die het oprecht goed met mij voor hebben. En die ook snappen waarom ik me even flink klote voel.

Deze tag is gewoon vrij te gebruiken. Dus als je heb zelf ook wil invullen kan dat gewoon!

Liefs,
Sharmaine
                              
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Ah moppieee, ik kreeg al waterige oogjes toen ik het stukje las over de mooie herinneringen aan je opa en oma, hoe fijn dat je die momentjes nog kan herinneren in pretparken en wandelingen. Toen ik daar ook ineens mezelf zag werd ik stiekem ook erg happy <3 Blij dat ik een deel uit mag maken van jouw happy list <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa sister act! Zowel 1 als 2 vind ik super leuk. Ik heb de films al minstens 10 keer gezien en kan ze blijven kijken haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook