Posted by / vrijdag 4 maart 2016 / 3 Comments /

Shoplog • Beauty & Lifestyle


Vandaag heb ik weer een lekkere shoplog voor jullie. Ik ging er graag even uit en heb mezelf toen verwend met wat items die al een langere tijd op mijn wishlist stonden.. Klik hier om of op de foto om naar de video te gaan! 


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Wat heb je jezelf lekker verwend! Je hebt gelijk, soms moet dat kunnen hihi. Ik vind je echt leuk en spontaan overkomen op video trouwens, leuk om naar te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook