Posted by / donderdag 31 maart 2016 / 2 Comments / , ,

SALE!


YES!!! Het is zover, ik houd een enorme opruiming! Op mijn marktplaats account het ik allerlei items in de verkoop staan en wie weet kan ik iemand hier enorm blij mee maken. Gedurende deze week zullen er nog meer items op mijn kraampje tevoorschijn getoverd worden, maar de eersten staan er al op! Denk aan MAC, Makeup Revolution, Wet & Wild, Yankee Candel etc.

Klik HIER om naar mijn shopje te gaan!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags : , ,

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook