Posted by / woensdag 30 maart 2016 / 4 Comments /

Picture Sharmaine's Life • Familieweekend, paasgekte en liefde


Vandaag heb ik weer een kijkje in mijn persoonlijke leventje. Dit keer neem ik jullie (in foto's) mee tijdens een lang familieweekend waar wij allemaal enorm aan toe waren. Wat we allemaal beleefden zien jullie terug in dit artikel!
(Goede) Vrijdag
Vandaag was het aankomstdag in het huisje. We hebben met de familie een huisje geboekt bij Center Parks; Park Sandur. We waren hier nog nooit geweest dus na een tripje van 2,5 uur rijden (met tussenstops) arriveerden wij in het gezellige huisje. In de avond was het even tijd voor een lekker bittergarnituurtje en hebben we gewoon lekker veel gelachen met elkaar.


Zaterdag
We waren allemaal best goed uitgeslapen en hebben gezellig de tafel gedekt om te gaan ontbijten met elkaar. Jup, weer eten haha! Maar je moet een bodempje leggen natuurlijk voordat je de hort op gaat...


Vandaag was het namelijk shopdag! Dit doen we echt altijd als we een huisje ergens boeken. We gaan dan naar een stadje toe om even lekker te winkelen. Dit keer gingen we naar Groningen. En je ziet het; we hebben er zin in!
Toen we aankwamen in Groningen kwamen we langs een kerkje. Hier kon je naar binnen. Dus dat hebben we ook gedaan. Je kon hier een kaarsje branden. We hebben er een aantal aangestoken voor mijn lieve opa en oma, die we allemaal enorm missen. Het was ook gek om te bedenken dat er witte rozen bij het beeld stonden, de bloemen die mijn oma ook wilde bij haar uitvaart. Alsof het zo moest zijn...


Na een lange shopdag waren we uiteindelijk om 19u thuis. Toen was het tijd voor het avondeten. Macaroni! Heerlijk en nog eens makkelijk om te maken.


Na het eten heb ik het bad vol laten lopen en heb ik even een relax sessie gehouden met mijn nichtje. Ja, wij doen dat soort dingen gewoon haha! Dit doen we echt al jaren. Vanaf het moment dat mijn nichtje een jaar of 4 was. Ze is nu 13 jaar, dus reken maar uit haha! Hier heb ik wel foto's van, maar hou ik even voor de privé collectie haha!

In de avond hebben we een film gekeken; het 40-jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma. We hebben echt gelachen, gehuild en genoten. Alles tegelijk. En we raakten nog lang niet uitgepraat en gingen rond 3.30 naar bed (oeps).


Zondag (Eerste Paasdag)
Wederom weer lekker uit kunnen slapen. Ik hou ervan. Stefan, mijn neefje van 9, heeft de paaltafel al gedekt en de eitjes versierd. We hebben lekker gegeten met elkaar en vooral veel gelachen! Zelfs herinneringen opgehaald van vroeger; hoe wij met opa en oma altijd pasen vierden.


Toen had de man van mijn nicht een idee; we gaan aar Duitsland want het is gewoon open. Ik juichen! Want tja, DM zit daar!!! Ik was dus een grote voorstander. Wij daarheen, was alles gewoon dicht! Teleurstelling was niet te harden, lol. Zo maf! Want op de website én de app stond dat alle winkels geopend waren en wij waren er dus voor jan met de pet naartoe gegaan. Zonde. Toch heb ik me nog even in het Kiddieland vermaakt haha.

Eenmaal in het park terug gingen we naar het zwembad! Lekker even plonsen. Oftewel in mij geval; chillen in het bubbelbad Lekkah!


In het huisje weer lekker in bad geweest, maar dit keer gezellig met mijn neefje. En dan daarna lekker even op de bank liggen. Bij mijn neefje staat dat altijd gelijk aan zowat in me kruipen en veel knuffelen. Heerlijk! Dit is nou liefde...


De mannen gingen koken; oftewel alles klaarzetten want we gingen gourmetten! Echt al het eten was gewoon niet normaal. Ik heb de helft niet eens vastgelegd want dan zou het wel erg logisch zijn waarom ik weer als Wally Walrus in de rondte waggel, maar dit weekend mocht het gewoon. In de avond hebben we gewoon nog wat tv gekeken met elkaar, en lekker geouweneeld. Zoals wij dat zeggen haha!

Maandag (Tweede Paasdag)
Iedereen had echt wel uitgeslapen. Maar natuurlijk spande mijn nichtje de kroon met 10.30 haha! We begonnen de dag met weer een gezellig gezamenlijk ontbijtje. Want we hebben nog niet genoeg gegeten...


Vervolgens zijn we alle spullen gaan inpakken want we gingen die avond naar huis toe. Want dinsdag moesten er veel weer werken of naar school. Daar word je natuurlijk hongerig van, dus kwamen weer de hapjes op tafel... *plof*


Het mooiste is nog; als je bijna 25 jaar bent, maar de schoenmaat hebt die gelijk is aan mijn neefje van 9. Hij heeft geniale sloffen; voetbalsloffen! En ik pas ze! Eerlijk; ze zitten als een baas toch?


Tot slot sluiten we het paasweekend nog even af met een snackje. Haha het is echt ongekend slecht/ongezond/vreselijk en misselijkmakend. Maar we hebben het gered haha!


En toen was het rond 20.00 tijd om naar huis te gaan. Met enorm veel nieuwe mooie herinneringen en geluksmomentjes in onze rugzak! Ik heb echt enorm genoten van ons weekend weg en van mijn familie. Dit zijn de momenten die er toe doen <3

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Ahw heerlijk zo een kindje die bijna in je kruipt om lekker te knuffelen!
  Wat een leuke en gezellige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa hij is echt een enorme knuffelkont, net als ik haha! Dus dat komt goed uit hihi!

   Verwijderen
 2. Het moet niet altijd gezond zijn, toch? ;-) Die foto van jou en je neefje is zo cute! En de laatste foto is werkelijk prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook