Posted by / woensdag 16 maart 2016 / 3 Comments /

NYX • Soft Matte Lip Cream (Ibiza & Milano)


Deze twee heb ik onlangs besteld en sindsdien ben ik er dol op! Daarom ga ik ze ook meteen even met jullie delen! Waarom ik zo enthousiast ben lees je hier...


Het zijn de Soft Matte Lip Cream van NYX. NYX staat al bekend als een vrij goed budgetmerk, dus weet je ook meteen dat de lipproducten ook niet te duur uit je portemonneetje zullen vallen. Ik bestelde twee kleuren: Ibiza & Milano. En beiden laat ik natuurlijk uitgebreid aan jullie zien.Ibiza is een mooie rood/roze kleur. Echt ideaal voor in de zomer. Het is een beetje een soort watermeloen kleur, als je me begrijpt haha.Onder de lip cream zit ook een sticker met de naam erop van het product. Wel enorm handig, ik vergeet namelijk anders altijd welke kleur hij heeft.

Dit is hoe de kleur mij persoonlijk staat. I Love It! De kleur blijft ook heel lang mooi zitten. De Lip Cream droogt natuurlijk mat op, waardoor hij zeker wel (bij mij) 3 a 4 uur blijft zitten. Ik ben er enorm blij mee, en de kleur blijft ook enorm mooi.De tweede kleur die ik aanschafte was de kleur Milano. Dit is een mooie roze kleur. Beetje babyroze met een paarse ondertoon.  Het is een mooie basic kleur die eigenlijk altijd wel goed is.Ook hier staat natuurlijk een sticker aan de onderkant. Zodat je écht weet dat dit Milano is.

Dit is hoe de kleur mij persoonlijk staat. Ik vind het echt een mooie kleur, heel basic maar toch lekker fris. Ook deze kleur blijft ook heel lang mooi zitten. De Lip Cream droogt natuurlijk mat op, waardoor hij zeker wel (bij mij) 3 a 4 uur blijft zitten.Hier nog even de twee kleuren naast elkaar. Je ziet echt wel verschil, maar beiden toch ook enorm mooi.  Boven staat Milano, onder Ibiza. Ideale kleurtjes voor mij en ik wil er zeker weten nog wel meer van gaan bestellen.De NYX Soft Matte Lip Cream kocht ik via de online webshop van Douglas en ze zijn €7,50 per stuk.


Liefs,
Sharmaine
                                 

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik zit hier ook al een tijdje op te azen en wil graag London en Ibiza!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik wil er ook echt wel meer hoor! Ik vind ze zo mooi, en blijven echt wel een mooie tijd zitten! Xx

   Verwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleuren. Dit is toch wel echt een van de merken die ik weer proberen moet!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook