Posted by / maandag 7 maart 2016 / 7 Comments /

MAC • Twig


Ik heb het weer gedaan; een lipstick gekocht bij MAC. En wel een hele mooie ook! Kijk je met me mee?


Het gaat om deze schoonheid; Twig. Een lipstick met een satin finish die lekker romig aanbrengt op de lippen. De verpakking en huls zijn zoals we dat gewend zijn van MAC, lekker zwart en klassiek.De lipstick oogt op het blote oog een beetje roze bruin. En ik twijfelde ook of ik deze wilde , of MAC Mehr, omdat ik hier ook zoveel goede verhalen over had gehoord. Uiteindelijk koos ik toch deze en waarom? Omdat deze lipstick wat romiger was, en de kleur mij persoonlijk ook mooier stond.Hier zie je een swatch op mijn hand. De lipstick glijdt als het ware over mijn hand heen, erg prettig! De kleur blijft een beetje bruin met een roze ondertoon vind ik zelf. Maar zeker wel mooi als je de 'echte' bruine kleuren niet kan/durft te dragen maar toch een beetje met de laatste trend mee wil gaan. 


Dit is hoe de lipstick mij persoonlijk staat. Ik vind hem zo mooi! Het warmt echt mijn gezicht op, bij wat voor look dan ook. Ik draag hem persoonlijk het liefst in combinatie met een bruintint qua blush (hier draag ik de Beauty Powder in Pearl Sunrise van de MAC Fairy Whispers collectie). Maar dat vind ik zelf dus persoonlijk het mooist. Ook staat het prachtig bij roze blushes. Al met al ben ik weer een trotse eigenaar van nog een MAC lipstick! Je kunt ze verkrijgen voor €19,50 bij de website van MAC Cosmetics, maar ook in de diverse counters in Douglas en Bijenkorf filialen en de MAC Pro Stores. 


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Dit zou ook echt een kleur voor mij zijn, aanwezig maar niet te.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet hem er echt vaker bij pakken. hij is zo mooi, en hij staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat hij je heel mooi staat. Hij staat ook op mijn lijstje. Een mooie, vooral niet te overdadige, kleur:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur! Staat ook op mijn lijstje. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt mij ook wel een erg mooie kleur. Een wat rustiger kleur voor de "gewonere" dagen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook