Posted by / donderdag 10 maart 2016 / 3 Comments /

Lush • BB Seaweed Fresh Facemask


Vandaag heb ik een review voor jullie over dit verse gezichtsmasker van Lush. Als dat maar goed gaat...


Wanneer je 5 lege verpakkingen (potjes, flesjes en dergelijke) inlevert bij de Lush, mag je een gratis gezichtsmasker naar keuze uitkiezen. Het gaat dan wel om de verse gezichtsmaskers.Ik koos voor de BB Seaweed. Omdat deze geschikt is voor ieder huidtype die wel een oppepper kan gebruiken. Ben ik in beeld?! Ik kan zéker wel een oppepper gebruiken. Dus hup, in het mandje en mee naar huis! Deze verse gezichtsmaskers moet je ook altijd in de koelkast bewaren, raar maar waar. Zo blijft je masker ook lekker vers.Op elk masker staat ook een houdbaarheidsdatums. Dit kun je zien aan de sticker die aan de onderkant zit.  Dan doen we even het maskertje open. Om eerlijk te zijn; voor de geur hoef je het niet per se te doen. Er zitten stukjes zeewier in. En ruikt het masker gewoon lekker verfrissend. Het is niet zo dat je het maskertje zou willen opeten ouzo, zoals andere items van Lush wel dit gevoel opwekken haha!Ik breng altijd het masker aan met een oude foundationkwast. Zo ga ik nooit met mijn vingers in het potje en blijft het masker gewoon schoon. Het masker voelt altijd koud aan als ik hem uit de koelkast haal, dus je zou hem ook even 10 minuten op kamertemperatuur laten komen. Het masker werkt voor mijn huid wel fijn. Het geeft een lekkere boost en kan ik echt even ontspannen. Het masker is ook voor alle huidtypes geschikt, dus zeker het proberen waard!

Het masker kreeg ik gratis omdat ik 5 lege verpakkingen inruilde, maar anders kost dit masker  €11,65.


Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Ik wist niet eens dat je een gratis masker kon kiezen als je vijf lege verpakkingen inleverde. Weer wat geleerd, haha. Het masker lijkt me wel erg fijn. Zelf ben ik een beetje huiverig voor maskers omdat ik bang ben dat ik er uitslag van krijg ofzo en dalijk met een hoofd als een tomaat rondloop...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In België mag je enkel de potten inleveren! Ik heb het eens nagevraagd bij Lush en blijkbaar is Nederland de uitzondering op de regel, want in alle andere landen zijn het enkel de potten en niet álle verpakkingen. Gelukzakken! ;-) Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk dat je dan zo'n masker krijgt! Deze lijkt me ook zo lekker :D

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook