Posted by / maandag 28 maart 2016 / 1 Comment /

I ♡ Make Up • Peachy Keen HeartTwee weken geleden schreef ik een ander artikel over de Blushing Heart. Dit keer gaat het over een hele andere kleur, die zeker niet minder mooi is!


Het is de Peachy Keen Heart van I ♡ Make Up. Het is ook weer zo een enorme schattige blush in de vorm van een hartje. Wat is er nou om niet van te houden?


De blush heeft een mooie gouden, perzik en een beetje een andere soort gouden kleur. Je kunt de kleuren door elkaar mengen (wat ik persoonlijk het mooiste vind), maar je kunt ze ook los van elkaar gebruiken.


Hier zie je de pigmentatie op mijn vinger. Dit is van 1x 'ronddraaien' over de kleurtjes. Wauwza! Wanneer de kleuren met elkaar zijn gemengd ontstaat er een hele arme perzik kleur met gouden ondertoon en lichte shimmer. Perfect voor in de lente en zomer!Wanneer ik de kleur swatch op mijn hand ziet het er als volgt uit. Ook dan geeft de blush veel pigmentatie af en blijft de kleur mooi warm en peachy.

maar ja, hoe staat de blush mij dan als persoon?


Al met al kan ik zeggen dat ik enorm te spreken ben over deze blushes van I ♡ Make Up. Ze geven een goede pigmentatie af en blijven lang zitten. Ook de prijs valt enorm mee. Bij diverse wegshops is deze blush te verkrijgen voor €6,99.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. De verpakking is zo ontzettend schattig! En de kleur die eraf komt is ook mooi :D win win!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook