Posted by / maandag 14 maart 2016 / 2 Comments /

I ♡ Make Up • Blushing Heart Candy Queen Of Hearts


Vandaag eens een blush , al die lipsticks werden zo eentonig he... Ik dele een mooie budget blush, die ook nog eens super mooi is!Het is de Candy Queen of Hearts van I ♡ Make-Up. Een blush die ik persoonlijk in Londen kocht. Maar ze zijn ook bij diverse wegshops online te bestellen. Ik kocht er toen een aantal, maar vandaag laat ik jullie dus deze zien.De Candy Queen of Hearts is een baked blush, en heeft 3 verschillende kleuren die je los van elkaar kunt gebruiken, of eenvoudig met elkaar kunt mengen en het aanbrengen. De kleuren zijn van links naar rechts : roze, perzik en oud roze. Zo zou ik ze omschrijven. Stuk voor stuk erg mooi en er zit een mooie glans in. 
Hoe zie je de swatch op mijn hand. Mooi he! Deze blush is echt prachtig en warm. Dit is overigens de kleur als ik ze allemaal door elkaar gemengd heb als het ware. Ik ben er dol op! Een mooie warme blush waarmee je de lente al kan inluiden. 
Dit is hoe de blush mij staat. Ook hier heb ik de kleuren lekker door elkaar gemengd. Het geeft een mooie frisse look en maakt mijn gezicht ook wat zachter vind ik. Ik hou ervan!
Ik ben enorm blij met deze blush. Zoals ik al zei kocht ik deze in Londen, maar ze zijn ook via diverse webshops te verkrijgen en kost dan €6,99. Liefs,
Sharmaine
                                      
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Jaa ik ben dol op deze blushes. En dankjewel! Ben zelf ook erg blij met het blogjes nu hihi

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook