Posted by / dinsdag 15 maart 2016 / 6 Comments /

Bath & Body Works • Hand Sanitizer Collectie


Vandaag deel ik met jullie een heuse collectie; mijn hand sanitizers van Bath & Body Works! Ik vind ze gewoon zo enorm fijn, dat ik er geen genoeg van kan krijgen.In totaal heb ik 15 hand sanitizers. Dit zijn anti bacteriële handgels van Bath & Body Works die in echt enorm veel geuren verkrijgbaar zijn. Omdat ik graag zo mijn opties heb, deel ik vandaag alle varianten met jullie!De eerste drie zij  Halloween specials. Net zoals andere merken heeft ook Bath & Body Work hier speciale edities in. 


Happy Halloween:

Your hands will be Halloween ready with a blend of crisp apple & spicy cinnamon


Vampire Blood:

A chilling blend of blood red strawberry, night blooming jasmine, & dark transylvanian plum!


Hoot:

Give germs the hoot with spooky sparkling pear & crisp green appleDe volgende categorie is een beetje kerstmis achtig. Hier kun je goed zien dat het linker flesje de oude editie is. Zo verder "vroeger" de hand sanitizers verpakt. Tegenwoordig doen ze dat op de rechter manier. Wel mooier vind ik. 


Tis The Season:
A crisp holiday scent of apples, cinnamon, and a hint of pine.

Candy Cane Bliss:
Lightly scented with the sweet thrill of crisp peppermint and candied vanilla.Dan heb ik nog een paar herfst/winter geurtjes. Deze vind ik zo lekker fris en fruitig. Echt super lekker. En overigens vind ik deze afbeeldingen ook echt super mooi.Fall Lakeside Breeze:
A fresh blend of blue sage, basil and sandalwood.


Winter Wonderland:
Capture the wonder of the season with winter berries, snowy vanilla & crystallized gingerFresh Sparkling Snow: 
The crisp scent of icy pear & melon frosted with winter musk
Ook heb ik nog twee pompoen varianten die ik in de herfst lekker vind om te gaan gebruiken. Helemaal wanneer de Pompkin Spice Latte bij de Starbucks uit is ahaha! Marshmallow Pumpkin Latte:
Cuddle up with the cozy comfort of a creamy pumpkin latte and toasted marshmallows

Pumpkin Pecan Waffles:
Delight in the scrumptious scent of Pumpkin Pecan Waffles, pure maple syrup and a touch of brown sugar

Dan heb ik nog wat foodie geurtjes, een beetje de gebaksgeurtjes. Zo heb ik ze tenminste voor nu even ingedeeld. Cozy Vanilla Cream:
Indulge in homemade goodness of a blend of whipped frosting and sweet cream vanilla bean.

Red Velvet Cheer:
A holiday inspired blend of red velvet frosting, citrus, festive apples, hot cocoa and winter woods.

Graham Cracker Marshmallow:
The warm scent of toasted marshmallows and crisp graham crackers
En dan echt de laatste twee. Deze zijn lekker fruitig. Dus wat mij betreft ideaal in de zomer en lente. Sunlight & Apple Trees:
A warm autumn blend of crisp apple, sweet quince & birch wood

Sweet Tangerines:
Indulge in the mouth-watering scent of sweet tangerines picked fresh from the tree.


Stuk voor stuk vind ik mijn hand sanitizers héérlijk! Toch heb ik besloten om eerst eens het een en ander op te gaan maken voordat ik wat nieuwe geuren ga bestellen. Ik kocht deze hand sanitizers bij de USA Shop en kosten ze €1,99 per stuk.


Liefs,

Sharmaine
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. BLOG ON FLEEK GIRL! haha SORRY ik moest het zeggen, maar het ziet er erg goed uit!
  Om even bij het artikel te blijven, ik ben dol op de hand sanitizers maar aan deze collectie kan ik niet tippen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha! Dankjewel lieverd <3
   Nee ik moet ook echt leren opmaken hoor, het is te erg hahah!

   Verwijderen
 2. O deze zijn zo fijn!! Mijn man is laatst in Amerika geweest en nam er 12 (ja 12!!) mee voor mij! Lucky me!
  liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dan ben e inderdaad een enorme bofkont! haha! Een vriend van mij gaat dit jaar naar Florida, dus ik heb zo een vermoeden dat er wel een lijstje met hem mee gaat haha!

   Verwijderen
 3. Wauw moooie collectie! Sunlight & Apple Trees klinkt heerlijk, Winter Wonderland ook! Maar wat niet eigenlik

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook