Posted by / woensdag 10 februari 2016 / 7 Comments /

Unboxing • Budget Sieraden.net


Al veel foto's zag ik voorbij komen op instagram over deze website. Ik besloot zelf eens een bestelling te plaatsen en laat ik jullie zien wat ik allemaal binnen kreeg!

Ik bestelde in totaal 4 items op budgetsieraden.nl. En de levering was ook echt onwijs snel. Ik had het de volgende dag namelijk al binnen. Mits je de bestelling ook voor 18u plaatst, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. 


De items kwamen aan in een bubbeltjes enveloppe. Echt super goed verpakt en door de bubbeltjes in de enveloppe worden je gekochte items echt super goed beschermd. 

Ik bestelde, zoals ik al had verklapt, 4 items. Die ik allemaal laat zien. Alle items worden verstuurd in super schattige zakjes! Zo onwijs leuk! Die kan je dan ook zelf weer hergebruiken als je een cadeautje inpakt voor iemand. Super cute.
De eerste item die ik bestelde waren een paar oorbellen. Deze mooie oude oorbelletjes met witte steentjes zijn echt zo onwijs mooi en elegant!  Ik vind het echt super leuk dat ze in zo een schattig zakje worden geleverd. En zal deze ook zeker weten gaan bewaren. En de oorbelletjes zijn ook gewoon zo mooi en elegant! Ik draag vaker kleinere oorbellen in verband met mijn werk, en vind het ook wat klassieker staan dan van die enorme oorbellen.Dit is hoe de oorbellen mij staan. Pretty right? Omdat de onderste rij steentjes wit is ben ik van mening dat je dit met alles wel kunt combineren. Het is echt tijdloos. Prachtig! Het zijn de White Diamond Earrings en kosten €3,50. De tweede item die ik toevoegde aan mijn winkelmandje waren deze super leuke en fashionable marble knopjes. I freaking LOVE it! Overal zie ik de marble print voorbij komen en the, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat je uiteindelijk toch maar overstag gaat. Dit is hoe de oorbellen mij staan. Wat zei ik? I freaking love it! Ik ben echt dol op knopjes. Ben er onwijs blij mee. Dit zijn de Marmer Earrings Gold en kosten €3,50.


Het derde item was deze super simpele oorbellen. Again, oorbelletjes kan een jongedame gewoonweg nooit teveel hebben toch? Het zijn leuke zilveren rondjes die open zijn in het midden zodat ze een super grappig effect geven.Zo staan de oorbellen bij mij. Geinig he?! Dit zijn de Little Rounds Silver en kosten €2,95.De vierde en laatste item die ik bestelde was deze ketting. Een mooie goud met zwarte ketting. Een hele mooie combinatie vind ik dit! De ketting is best lang. Dus valt ook op een mooie lengte vind ik persoonlijk.Zo staat de ketting mij. Ik ben er dol op. Geweldig vind ik deze om te dragen op een zwart shirt, en deze te dragen in combinatie met mijn goud/zwarte Guess horloge. Love it! Dit is de Long Triangle Necklace en kost €3,50.Ik ben enorm tevreden met mijn bestelling bij Budgetsieraden.net. De items waren snel binnen en vallen wat mij betreft ook inderdaad echt onder de term budget. De items zijn zeker niet duur, en toch helemaal bij de tijd en trendy. Ik zal er zeker nog eens bestellen!


Ken jij Budget Sieraden al?

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Die zijn leuk! Ik vind de tweede oorbel erg mooi, de zakjes waar ze in worden verpakt zijn ook nog eens leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De marble oorbellen en de ketting vind ik echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt goedkoop voor sieraden. Maar wel super leuke sieraden!
  Ik denk dat ik zeker een kijkje zal nemen op de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh de oorbellen zijn enorm mooi!

  Xoxo
  http://prettysmileps.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had nog niet eerder van deze webshop gehoord! De ketting vind ik echt heel erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah! Die open cirkeltjes vind ik echt heel cool! Een keer wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook