Posted by / woensdag 3 februari 2016 / 4 Comments /

MAC • Ellie Goulding


MAC heeft een nieuwe collectie. En ik denk dat jullie deze al hebben gezien: Ellie Goulding. Een collectie met prachtige items en ik scoorde er twee. Deze laat ik vandaag aan jullie zien!


Ik kocht twee items: Een blush duo en een , hoe kan het ook anders, lipstick! Ik vind ze zo onwijs mooi!

Ik begin even met de Blush duo. Dit is I'll Hold My Breath. Een mooie bronzer met een onderste gedeelte die een zachte roze blush heeft. Je kunt deze los van elkaar gebruiken, maar ook door elkaar 'mixen' voor een geheel andere kleur. Kijk, zo ziet hij eruit. Echt onwijs mooi. Hetzelfde logo als die ook op de verpakking staat is ook in het product terug te zien; i love it!Hier zie je de swatches. Links zie je de kleur van de bronzer. Deze is niet al te donker en heeft ook een mooie shimmer. Heel erg mooi. Aan de rechterkant zie je de blush. Een hele mooie perzik roze kleur. Ik vind het echt heel erg mooi. Dan gaan we naar de tweede item die ik kocht: de lipstick in de kleur Without Your Love. Het omhulsel van de lipstick is anders dan mijn andere; lekker glimmend! Ook hier staat weer het logo op. 
Hier is de lipstick zoals deze is. Een mooie barbie roze kleur. Wanneer ik de lipstick aanbreng is deze lekker romig en voedt mijn lippen echt. In de lipstick staat ook het logo gegraveerd. Super chique de friemel. Wanneer ik de lipstick swatch brengt hij, zoals ik eerder al verklapte, enorm romig aan. De kleur is echt mooi, en licht roze/perzik van kleur. Beetje zo een bubblegum kleurtje als je het mij vraagt haha!


Tot slot nog een complete look waarbij ik deze items gebruikte. De Blush duo kost ik voor €28 en de lipstick kostte €23.- Ik ben hier echt ontzettend blij mee en heb weer wat pareltjes in mijn stash!


Wat vind jij van deze items?


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook