Posted by / maandag 8 februari 2016 / 5 Comments /

Etos • Make-Up Fixing SprayVandaag heb ik een review voor jullie over deze make-up fixing spray van de Etos. Dit is gewoon van het huismerk, dus ik ben benieuwd!


Ik had er al veel goede dingen over gelezen en gehoord, maar toch wilde ik hem zelf ook testen. De Fixing Spray van de Etos. Ik gebruik echt al jaren de MAC Fix+, eentje, een budget variant is natuurlijk altijd fijn! Maar werkt het ook prettig? Je leest het nu!Dit is de spray. Hij heeft een totale inhoud van 75ml en heeft de belofte om long-lasting te zijn. Met andere woorden; ik verwacht dan wel dat deze spray de hele dag (of in ieder geval een halve) zijn werk goed doet en mijn make-up op zijn plaats blijft zitten.De verpakking heeft een handige nevel spuit. Zodat het egaal over je huid verdeeld wordt. Heel handig! Wanneer ik spray ruik ik wel een duidelijke geur. Ik vind deze persoonlijk niet vervelend, maar ik adviseer wel om dit even te proberen in de winkel. Als je de geur niks vind is het namelijk niet handig om deze dan eventueel aan  te schaffen. Doordat er een luchtje aan zit lijkt het mij vrij duidelijk dat deze fixing spray geparfumeerd is, dus als je ook hier niet tegen kan, niet doen dus!Wanneer ik de spray op mijn huid aanbreng voelt het wel erg fijn. Ik krijg gelukkig geen irritatie van deze Fixing Spray zoals bijvoorbeeld rode vlekjes of iets. Dus ook dat vind ik zeker een pluspunt. Hoe Long-Lasting het product is vind ik lastig om te beoordelen, omdat ik niet zoveel verschil merk, maar het is zeker weten wel handig om het poederige van je make-up als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.Al met al vind ik het een prima budget product. Maar nogmaals ; als je niet tegen parfum kunt of de geur van dit product raad ik hem niet aan. Voor mij is hij prima en lekker budget, en zal ik hem ook met liefde blijven gebruiken!

De make-up Fixing Spray is bij alle filialen van Etos te koop voor €4,99.


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

  1. Ik ga deze zeker eens proberen! Ik had er een van de sephora maar als ik die gebruikte glimde m'n gezicht zo erg. Vond k erg zonde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt zeker niet slecht! Ik gebruik er momenteel eentje van Unani en die vind ik wel fijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zelf nog nooit een fixing spray geprobeerd, maar ik ben er wel benieuwd naar. Ik wil wel graag dat je er echt iets van merkt, dus misschien moet ik nog even verder kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook