Posted by / maandag 18 januari 2016 / 16 Comments /

Too Faced • Sexy Chocolate kit


Een tijdje geleden bestelde ik deze kleine kit via een Nederlandse website. Vandaag lees je hier alles over.


Ik bestelde deze super mooie kit bij voluminous.nl. Een Nederlandse wegschop die wel hele mooie dingetjes aanbied. Al vrij snel belandde deze Sexy Chocolate Kit in mijn winkelmandje en kon ik niet wachten tot deze aankwam.Hier begon mijn eerste teleurstelling. De kit werd namelijk gewoon in een ordinaire bubbel enveloppe verzonden en kwam dus vet gedeukt aan. Echt niet leuk. Na een kwartier de verpakking geprobeerd hebben te reanimeren en recht te krijgen heb ik het maar opgegeven, ik was best teleurgesteld.In de Sexy Chocolate kit zitten twee items; de Chocolate Soleil mini bronzer en de Better Then Sex mini mascara. Ik had namelijk deze kit besteld in een wilde bui omdat ik graag eens een bronzer wilde proberen. Iets wat ik nooit doe namelijk. Ik heb dit (tot nu) niet in mijn stash gehad, dus laat staan ook een poging gedaan tot het gebruik ervan.De Chocolaté Soleil mini bronzer is een medium kleur bronzer volgens Too Faced.  Dat is ook wel te zien als ik de bronzer open. Gelukkig kom je met een klein beetje product al een heel eind waardoor hij dus zuinig in gebruik is. Ook is de bronzer mat van kleur, waardoor hij ook ideaal is om mee te kunnen shapen/contouren.Hier zie je mijn kale snoetje waarbij ik een eerste poging heb gedaan om mijn gezicht een beetje te shapen/contouren. Het staat in de kinderschoentjes, dat weet ik. En ik ben er nog niet echt een held in.. Maar oefening baart kunst toch? Ook durfde ik het nog niet al te heftig aan te brengen, dus zie je er ook niet te gek veel van.Het tweede item die in deze kit zit is de mini mascara Better The Sex. Ik heb hier al de full size variant van en ik ben er echt dol op! Het maakt mijn wimpers heel mooi lang en vol. Alsof ze een soort injectables hebben gekregen haha!


Hier zien jullie een foto van mijn wimpers zonder mascara en een foto mét de Better Then Sex mascara. Wat een mega verschil he! Ik vind hem echt werkelijk super! En de mini versie is echt ideaal als ik een weekendje weg ga of iets dergelijks.
Al met al ben ik wel tevreden met de inhoud van de kit. Alleen erg jammer dus van Voluminous.nl het zo vreselijk heeft verpakt en verzonden. Vond dat toch erg jammer. De kit kostte overigens €14,95, wat ik ook zeker een redelijke prijs vind voor deze beide items!


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

16 opmerkingen:

 1. Ik vind het zo leuk dat Too Faced zulke sets maakt, ik kocht zo eens een 4delige set met o.a. deze twee items er in. Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk is dat heh, zo kun je toch weleens wat uitproberen! Echt super handig!

   Verwijderen
 2. Ziet er goed uit, wel jammer dat het zo dramatisch verzonden is.. Nooit leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee wilde stiekem een beetje huilen... bedoel het is wel Too Faced... LOL. Geen super cheap merkje of zo.

   Verwijderen
 3. Ik heb ook een set met meerder dingen erin, super bronzer en mascara! Erg herkenbaar dat ze t in een bubbeltjes envelop verzenden! T kan ook in een doosje die door de brievenbus past!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo zonde! Want het is inderdaad makkelijk op te lossen door de item in een doosje te doen inderdaad... Was ook echt verbaasd toen het binnenkwam, vond het niet echt professioneel.

   Verwijderen
 4. ik heb deze ook bij Voluminous besteld. Ik gebruik de bronzer echt heel vaak, de mascara niet, zelf vind ik 'm iets minder, bij jou ziet hij er goed uit. Mijn setje was ook helemaal plat gedrukt echt zonde..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zonde toch! Je geeft toch wel wat geld eraan uit, en dan verwacht ik op zen minst dat de web shop het gewoon netjes en wel verzend... Jammer, maar wel van geleerd.

   Verwijderen
 5. Leuk zo'n setje :) Balen alleen dat het gedeukt binnenkwam... Zou het wel even melden. Contouren wil ik ook mee beginnen, maar volgens mij ben ik daar echt niet goed in haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje zonde van het doosje! De mascara ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super leuk uit :) Jammer van de verzending. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer van de verzending idd! Ik zag dat ze in februari weer tarte paletten verkopen maar ik weet niet of ik het wel durf te bestellen, strax zijn de oogschaduws kapot wanneer ze aankomen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer van de verzending idd! Ik zag dat ze in februari weer tarte paletten verkopen maar ik weet niet of ik het wel durf te bestellen, strax zijn de oogschaduws kapot wanneer ze aankomen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een super leuke set lijkt me dit! Ik heb zelf ook nog nooit echt durven shapen, heb een hele lichte huid en ben al snel bang dat het niet uit ziet. Maar wel enorm jammer van de verzending. Dit zijn van die merken waarbij zelfde de verpakking to cute is. Erg jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat jammer als een product al zo slecht binnenkomt, daar kan ik ook echt van balen. Ondanks dat is de verpakking nog steeds onwijs leuk! De mascara geeft een heel mooi effect en ben benieuwd of je binnenkort een shape queen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zie het effect van de bronzer wel heel goed hoor, mooi! Het moet ook niet te heftig natuurlijk. Maar oefening baart kunst <3 Ik kan niet meer zonder bronzer!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook