Posted by / zondag 3 januari 2016 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 53, 2016


De eerste Weekly Scents Journal van 2016! Whiehaaa! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...Maandag 28 december
Normaliter kiest Lilou een kaars, maar vandaag was ik gewoon thuis. All by myself... Ik besloot om Winter te branden van Bath & Body Works. Maar ik vind hem eerlijk gezegd niet zo enorm denderend....Dinsdag 29 december
Vandaag heb ik de geur Vanilla Cupcake gebrand van Yankee Candle. Een lekkere geur van vanille cupcake met een vanille frosting. Heerlijke geur vind ik dit!

Woensdag 30 december
Vandaag had ik geen goede dag, dus heb ik niks gebrand, sorry!Donderdag 31 december
Oudejaarsavond.. Iets wat ik zéér graag aan mij voorbij laat gaan. Toch brandde ik een typische geur voor deze 'gelegenheid' ; de Champagne Toast van Bath & Body Works. Een hele lekkere fruitige geur van nectarine en bosbessen met uiteraard; champagne!Vrijdag 1 januari
En om het nieuwe jaar in te luiden heb ik wederom de Champagne Toast van Bath & Body Works gebrand.Zaterdag 2 januari
Ik had vandaag de nieuwe geurtjes gekocht bij Aroma Plaza, van de nieuwe geurlijn van de lente 2016. Daar moet er natuurlijk meteen eentje van getest worden! Ik probeerde de geur Moonlight van Yankee Candle. Ik vind hem zo ontzettend lekker! Wauw. Ik vind hem een beetje lijken op de Shea Butter, maar toch weer niet helemaal. Er zit iets doorheen wat hem wel weer bijzonder maakt. De geur van bergamot vind ik heerlijk. Hij is gewoon heerlijk, punt! haha.Zondag 3 januari
Vandaag is mijn lieve pappie alweer jarig. De beste man wordt alweer 53. Terwijl je dat niet zou zeggen als je hem ziet haha. Daarom brand ik vandaag Red Velvet; mijn favoriete taart geur op zijn verjaardag.Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook