Posted by / zondag 31 januari 2016 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 4 , 2016


Tijd voor de vaste zondagsrubriek. Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...


Ik moet zeggen dat ik het slecht heb bijgehouden allemaal deze week. Daar ben ik erg eerlijk in. Van velen heb ik ook geen foto (sorry). Dit kwam ook omdat mijn week enorm chaotisch verliep. Dus pak ik er even een oude foto bij. Forgive me voor deze éne keer....


Maandag:
Lilou had een kaars uitgekozen en zoals elke maandag zo een beetje is dat de Radiant Red Maple van Bath & Body Works. Ik heb hier geen foto van gemaakt, maar hier zie je even een oude. Het is wel echt een hele lekkere geur!

Dinsdag:
Vandaag heb ik een hele dag meegelopen bij een ergotherapie praktijk. Ik was uiteindelijk om 21.00 thuis en was zo voldaan dat ik geen eens meer een kaarsje aan heb gestoken, lol.


Woensdag:
Een hele dag vrij! Ik brandde een geur van Village Candle; Lemon Pound Cake. Deze is zo ontzettend lekker! Ik had een enorme trek waar ik nog aan kon toegeven dus brandde ik deze geur. Heerlijke citroen gebak met hazelnootjes. Heerlijk!

Donderdag:
Vandaag heb ik even niks gebrand..Vrijdag:
Vandaag ging ik weer voor een hele lekkere ontspannen geur: Lake Sunset van Yankee Candle. Hij raakt ook al bijna op. Wat ook wel weer lekker is, want ik heb zo ontzettend veel... Het is wel een hele mooie geur voor in de slaapkamer moet ik zeggen, dus zeker het proberen waard als je hem nog niet kent.


Zaterdag:
Vandaag besloot ik om eens weer wat nieuws te gaan branden, een geur die ik al een tijdje niet gebrand had. Althans, voor mijn gevoel. Dat werd de Vanilla Cupcake van Yankee Candle. Een geur die precies ruikt zoals de naam. Heer-lijk!


Zondag:
Rustdag, en ook tijd voor een rustige en kalmerende geur. Ik koos voor de Lavender Vanilla van Yankee Candle. Deze is zo lekker, maar brand hem echt te weinig!


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Geen probleem dat je soms vergeet foto's te maken en nu oude foto's gebruikt hoor. Maakt niks uit! Lake sunset is echt één van mijn favorieten, ik heb er laatst een kaars van opgemaakt maar wil wel weer een nieuw. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa snap ik! in februari is het weer de geur van de maand, dus met 25% korting! Xx

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook