Posted by / zondag 24 januari 2016 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 3,2016


Hij is er weer hoor! De vaste rubriek op de zondag! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...

Maandag
Vandaag was ik weer bij de liefste kindjes; Lilou en Mano. We brandde vandaag de Fireside Treats. Een heerlijke kaars, die echt één van mijn all-time favorites is van Yankee Candle. De kaars ruikt naar warme marshmallows die geroosterd worden bij een kampvuur. Echt heerlijk!


Dinsdag
Vandaag brandde ik een tart. Dit werd de Crisp Morning Air, ook van Yankee Candle. Het heeft de geur van eucalyptus en mint, met een vleugje peer en salie. Het is serieus heerlijk! Ik ben hier echt dol op. Het is een hele frisse geur met iets fruitigs erdoor. Jammie!


Woensdag
Vandaag had ik echt even zin in heel iets anders. Ik besloot om een Yankee Candle te branden (lol).Ik koos voor de geur Chocolate Layer Cake omdat ik gewoon zin had in chocolade maar dit niet kan (mag) eten omdat ik bezig ben met afvallen. Dus dan maar de geur! Van heerlijke chocoladetaart. mmmm!

Donderdag
Vandaag moet ik bekennen dat ik geen kaars heb gebrand. Het was een dag van rennen en vliegen. Ik had een sollicitatiegesprek, en was pas enorm laat thuis en was eindelijk blij dat ik met mijn theetje kon bankhangen.


Vrijdag
Vandaag brandde ik de jar Evening Air, ook van Yankee Candle. De naam wordt lekker vertegenwoordigd he deze week? Deze jar heb ik geruild met een vriendinnetje van mij. Het is een beetje een frisse mannen aftershave geur, dus je moet er wel van houden. Gelukkig doe ik dat, en ik vind hem heerlijk!


Zaterdag
Een dag vrij, me likey! Ik besloot om eens een ander merk te gaan branden, want heh, er moet toch iets van een balans komen. Ik besloot om een jar van WoodWick te gaan branden. De Trilogy om precies te zijn. Een heerlijke kaars met een knetterende lont. Zo gezellig!

Zondag
Zondag is rustdag. Althans, ik probeer dit zoveel mogelijk te doen. Daarom brandde ik een rustgevende geur. Ik koos voor de (sorry!) Yankee Candle Lake Sunset. Dit vind ik echt een hele fijne en rustgevende geur die niet teveel op de voorgrond treed, maar die ik wel heel erg lekker vind ruiken. Dat rusten duurde alleen maar tot 14.00... Daarna ging ik aan de bak bij mijn oppasgezin!

Tot volgende week!

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook