Posted by / zondag 17 januari 2016 / 1 Comment /

The Weekly Scents Journal • Week 2, 2016


De eerste Weekly Scents Journal van 2016! Whiehaaa! Benieuwd wat ik allemaal gebrand heb deze week? Lees dan snel verder...


Ik kan er eigenlijk heel kort over zijn. Ik was namelijk op vakantie deze week dus heb ik 1 kaars meegenomen en deze maandag tot en et zaterdag gebrand. Dat is de Moroccan Argan Oil van Yankee Candle. Heerlijke warme luxe spa geur als je het mij vraagt en zeker een favoriet!

Op zondag was ik eten met een vriendinnetje dus heb ik geen kaars gebrand.  Vanaf volgende week heb ik weer tijd om elke dag een andere geur te branden.


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Haha, een keer wat anders zo'n kort artikel. Maar ooo wat zijn Yankee Candles heerlijk, ik wil er nog veel en veel meer! De geur die je brandt is zeker lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook