Posted by / zaterdag 2 januari 2016 / 5 Comments /

Picture Sharmaine's Life • 2016, relaxen, en wat openhartig geouweneel...


Vandaag deel ik weer een dag uit mijn leventje met jullie en ben ik weer eens lekker ongegeneerd openhartig...


Het is vandaag gewoon alweer 1-1-2016! De tijd vliegt echt voorbij. Ik ontwaakte met een hoofdpijn om 11 uur, en besloot meteen maar een pot thee te zetten om mezelf even op de peppen.Het ontbijt was gewoon lekker, en basic. Een broodje met kaas en ei. Heerlijk! Tezamen met, jawel, mijn pot thee haha! En ja deze mok kocht ik ooit eens bij de HEMA; als je geen mensen in je omgeving hebt die zeer regelmatig vertellen hoe geweldig je bent, doe het dan gewoon lekker zelf! Ongegeneerd ego boosten.Na het ontbijt, wat stiekem al een brunch was, heb ik mijn moeder even de fijne kneepjes van haar smartphone uitgelegd. Jup, mijn moeder had gewoon nog zo een telefoon waarvan de batterij een week meeging, het beeldscherm niet kapot te krijgen was, geen foto's maakte (dus privacy respecteerde) en gewoon nog lekker kon bellen en smssen... Hierna hebben we wederom allerlei dingetjes op tafel gezet (omdat het wel een beetje op moet al die meuk) en hebben we met zen drietjes (pa,ma en ik) een film gekeken op Netflix.Na de film was ik zo ontzettend gaar, dat ik mijn bed in ben gegaan en gewoon 'even' 2,5 uur heb geslapen. Het kan gewoon. Ik slaap namelijk al de gehele week echt ontzettend slecht. Door allerlei zaken die ik aan het verwerken ben.. Van mijn enorm schattige slaapkoppentoetje heb ik geen fotootje, maar heb ik wel voordat ik ging slapen mijn kaars van Bath & Body Works aangezet...Zo rond 19.15 schrok ik wakker en ben ik naar beneden gegaan om het eten te "maken". We zouden ovenfrietjes gaan eten met een frikadel speciaal. Heerlijk, en mandag beginnen we weer met het strakke Sonja Bakker regime. Lekker boeiend....

In de avond hebben we naar Jochem Myjer gekeken en ik heb werkelijk weer blauw gelegen. Ik vind die man zo ontzettend leuk! Mijn moeder vind hem overigens vreselijk...

Naderhand heb ik alleen nog dit artikel zitten schrijven, omdat ik gewoonweg niet meer in mijn hum was. Ik heb dit weleens als ik dan teveel ga nadenken over mezelf en de dingen die ik (onlangs) op mijn pad heb gekregen. Ik vind sommige dingen op het moment lastig te verwerken, en ik weet ook dat dit tijd nodig heeft. Dan ga ik even aan mijn blog werken (onder andere) om even wat afleiding te hebben en ik moet zeggen dat dit mij nog steeds wel bevalt. Gewoon even met mijzelf zitten en niemand om me heen hebben die mij kan irriteren of vermoeien. Dit klinkt heel raar misschien, maar op dit soort momenten vind ik dat ontzettend fijn. Ook ben ik op dit soort moment ook een vreselijk mens al zeg ik t zelf; alles en iedereen irriteert mij dan... Dus des te meer redenen om gewoon even op mezelf te zijn. Dan is iedereen om mij heen beter af denk ik dan. 

Zo rond 01:00 ben ik gaan slapen, want ja zoal ik al eerder zei slaap ik de laatste tijd niet al te best. Ik ben om 01:00 dus naar bed gegaan, maar weet ik alweer vrijwel zeker dat ik dan eerst nog 1,5 a 2 uur ga liggen draaien en doen voordat ik dan eindelijk eens in slaap val...

Hoe heb jij jouw eerste dag in het nieuwe jaar doorgebracht?


Liefs,
Sharmaine
                                            

Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat het bloggen voor de juiste afleiding zorgt! En lekker eten dat hoort er gewoon bij deze dagen, haha! Nog een gelukkig nieuwjaar! Op een stralend en liefdevol 2016! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken dat gevoel, dat heb ik ook wel eens. Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar dat gevoel. Mijn 1e dag was verre van productief. Lekker op de stoel gehangen met mn laptop erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik niet kan slapen schrijf ik vaak nog een draft voor een artikel, dan is m'n hoofd erna wat leger! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bloggen is een fijne afleiding. Balen dat je zo slecht slaapt, dan is een dutje natuurlijk wel erg lekker. Bij ons was het ook tijd voor vette hap. Lekker makkelijk zo op 1 januari :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook