Posted by / maandag 25 januari 2016 / 3 Comments /

MAC • Syrup


En ja hoor, weer eens een lekkere lipstick van mijn geliefde MAC. Het houdt ook nooit op..


Ik heb het in dit artikel over de lipstick van MAC in de kleur Syrup. Een kleur waarvan ik steeds twijfelde of ik deze wel zou aanschaffen. Uiteindelijk nam ik hem toch eens mee en laat ik jullie uitgebreid zien wat ik van vind!MAC Syrup is een lipstick met een flets roze kleur zoals ze dat op de website van MAC zeggen en heeft de lipstick een Lustre finish. Dit houd ik dat er extra veel glinstertjes in de lipstick zitten waardoor je lippen een hele mooie glans krijgen.Dit is de lipstick swatch op mijn arm. Ik vind hem echt prachtig! Een hele mooie "oud" roze kleur lijkt het wel. Heel erg mooi. En zie je wat ik bedoel met de glanzende finish? De shimmertjes zijn echt prachtig! Ik vind het echt een hele 'everyday' kleur en ik ben enorm blij dat ik deze aan mijn stash heb toegevoegd!De lipsticks van MAC zijn verkrijgbaar bij MAC Counters in diverse Douglas filialen, de Bijenkorf, de MAC Pro Store en natuurlijk online verkrijgbaar en kosten €19,50 per stuk.


Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

  1. Wat een bijzondere kleur, door die shimmers. Ik ben benieuwd hoe die je staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh ik ben gek op reviews van Mac lipsticks! Ik ga persoonlijk liever voor een wat lichtere kleur, al mag deze kleur er ook zeker zijn. Leuk voor de tijd van het jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook