Posted by / woensdag 20 januari 2016 / 1 Comment /

Classic Candle • Mini LightsOnlangs werd ik getagd in een bericht op Facebook door mijn beste vriendin Sharon Marlie. Classic Candle.. ik had er echt nog nooit van gehoord. Ik kreeg vervolgens 4 mini lights opgestuurd die ik had uitgekozen en die ga ik vandaag voor jullie reviewen!De kaarsen die ik heb zijn mini lights. En voor degenen die Kringle Candle kennen komen ze vrij veel overeen met de daylights. Het is een soort grote waxinelichtje waar dus ook geur uit komt. Ideaal als je niet veel tijd hebt en toch van een lekkere geur wil genieten. Echter ben ik nooit echt tevreden geweest over Kringle Candle daylights dus de lat ligt hoog... Zijn de mini lights van Classic Candle beter?


Ik bestelde de volgende vier geuren:
º Fireside
º Tiare Flower
º After The Rain
º Vanilla Pod

Oké dan nu het moment om ze gewoon te gaan proberen! Ik moet ook even vertellen dat deze mini lights van Classic Candle tot 12 uur beloven te branden, dus ik ben benieuwd! Ik brand deze mini lights gewoon in mijn kamer. Dit is een ruimte van ongeveer 10m2/ 12m2 (gok ik zomaar even). Laten we beginnen...


De eerste die ik ga proberen is de Fireside. Dit is een geur die erg aan een kampvuur doet denken. Hij ruikt naar rokerig hout. En zo staat dit ook vermeld op de website van Classic Candle. Ik moet er ook aan toevoegen dat hij ook wel wat warme ondertonen heeft, maar ik weet dus even stiekem niet of dat aan mijn neus ligt.


Wanneer ik de mini light brand merkte ik dat ik deze qua geur niet enorm waardeer. Ik heb de hele tijd het idee dat er iets aan het aanbranden is. En ik niet alleen, mijn ouders vroegen ook een aantal keer of ik een pyromaan aan het spelen was... Hij geeft wel veel geur af dus, haha! Toen ik heb een tweede keer wilde branden (de eerste keer had ik deze mini light tot de helft gebrand) brak de lont af en had ik dus niks meer aan de overige wax die er nog in zat. Ook een minpuntje helaas...


Dan gaan we naar de volgende geur ; Tiare Flower. Ik heb deze geur van Yankee Candle en ik vind die werkelijk erg lekker en zomers ruiken (beetje zonnebrandtachtig voor mij). Volgens de website ruikt de geur naar de Tahitiaanse tiara bloem met een vleugje magnolia en muskus. Ik ruik vooral een bloemen geur... Dus ik ben erg benieuwd omdat ik normaliter hier echt niet van hou..


Wanneer ik de mini light brand in mijn kamer ruikt deze heerlijk! Een lekkere geur die mij persoonlijk aan de zomer doet denken waarbij ik ingesmeerd ben ben zonnebrand. heerlijk! Ook de geurverspreiding is erg goed. Een toppertje dus.


We gaan alweer naar de derde geur en dat is After The Rain. Volgens de website van Classic Candle is het een geur van schone lucht na een regenbui met citrus, sinaasappel en bergamot. Ik ruik voornamelijk een heerlijke regenachtige geur vermengt met iets mannelijks. Laat ik daar nou erg van houden!


Tijd om snel te gaan branden dus! Wanneer ik deze geur brandde was ik verliefd. Ik hou zo enorm veel van dit soort geuren! De mini light is ook in 1x opgegaan en heeft dus 12 uur lang gebrand. Ook na 12 uur kon ik de geur nog ruiken, zelf de volgende morgen nog dus ook dat is een heel goed teken!


Dan alweer de allerlaatste. Vanilla Pod. Ik dacht; vanille en ik, is al een goede match. Dus deze koos ik als eerste. En volgens de website is deze ook onmisbaar voor de echte vanille fans. Joehoeeee! Ik dus! Het is echt een heerlijke warme vanille geur. Super lekker!

Wanneer ik deze mini light brand. Tja, wat moet ik zeggen.. Vanille en ik heh.. Het is nou eenmaal liefde. Ik was een beetje bang dat deze op een gegeven moment een beetje chemisch of 'nep' zou kunnen gaan ruiken maar gelukkig was dit niet het geval. Het is een heerlijke warme vanille geur kan ik elke vanillejunkie aanbevelen.


Over het algemeen vind ik de mini lights van Classic Candle handig om even 'snel' een geur te kunnen proberen. Ze zijn een soort luxere samplers. Handig! Daarbij vond ik het wel jammer dat een lont afbrak nadat ik hem tot de helft maar heb gebrand. Maar voor de rest geven deze luxe samplers geweldig goed geur af en ben ik enorm tevreden met deze mini lights!

Je kunt de mini lights verkrijgen via de website van Classic Candle. Ze branden tot 12 uur en kosten ze €3,95 per stuk.

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Wat een ontzettend gezellige foto's! Deze kaarsen heb ik nog nooit van gehoord maar ze zien er erg schattig uit. Het feit dat 1 ruikt naar iets dat aan het verbranden is, is wat minder maar verder klinkt het goed! Lekker dat de geur nog de volgende ochtend te ruiken is. Maaar ik denk toch dat ik het bij andere kaarsen houd :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook