Posted by / woensdag 6 januari 2016 / 7 Comments /

Benefit • Feelin' Dandy Lip & Cheek Kit


Vandaag heb ik een prachtige kit voor jullie, die in mijn ogen van alle gemakken voorzien is als je , net als ik, een lichte huidskleur hebt. Hij is werkelijk prachtig!

Het gaat om de Feelin' Dandy Lip & Cheek kit van Benefit. Een super handige kit waar 4 items in zitten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is de kit ok nog eens voorzien van een super handige kwast. 

De items die in de Feelin' Dandy Lip & Cheek Kit zitten zijn:
- 0.13 oz Posetint
- 0.1 oz Dandelion
- 0.13 oz High Beam
- 0.22 oz Ultra Plush Dandelion
- Mini powder brush


Persoonlijk vind ik de items echt geweldig goed bij elkaar matchen en vind ik het ook handig om wat mini's in mijn bezit te hebben. Mede doordar ik al vrij veel make-up heb en het anders nooit op gaat, lol. Ik zal natuurlijk van alles wat swatches laten zien.We beginnen met de 2 items; High Beam (highlighter) en Posetint (Lip & Cheek tint). Beide items ken ik nog niet, maar met name over de High team was ik al enorm enthousiast.De High Beam is een highlighter met een beetje roze ondertoon. Ook heeft het zilveren shimmer, wat ik echt absoluut prachtig vind! het mooiste effect geeft het wanneer je 3 stipjes aanbrengt op je jukbeenderen en het dan egaal vervaagd. Dan geeft het echt een prachtig effect dat ook nog eens een natuurlijke glow geeft aan het gezicht. Het is daarnaast ook nog eens een heel zuinig product.Dan gaan we naar de Posetint; een mooie lip & cheek stain. Oftewel, deze 'geeft kleur af' op de wangen en lippen wanneer je deze aanbrengt. Wat ik erover lees is overigens erg positief, maar voorzichtigheid wordt wel geadviseerd. De Posetint is namelijk erg geconcentreerd qua kleur, dus je kunt er al snel uitzien als een clown.De derde item in deze fantastische kit is de Dandelion lipgloss. Ook deze past met zijn parel roze kleur perfect thuis in deze kit. Op de foto heb ik hem naast de (vervaagde) Posetint geswatcht. Het is een hele mooie nude kleur die volgens mij bij een lichte huid echt geweldig is! Echt een hele mooie natuurlijke kleur die je wel elke dag kunt dragen. 

De vierde en laatste item in deze kit is de Dandelion blush. Hier hoort ook een kwastje bij zodat je echt aan deze kit voldoende hebt. Erg handig! De pigmentatie is ook echt geweldig. Op de swatch is te zien hoe ik met 1 swipe beweging over de blush ging. En er komt een hele mooie poederroze kleur tevoorschijn. Echt heel erg mooi om die frisse look te maken in de zomer. Maar ook in de winter. Ik ben dol op deze blush!Dat waren alle items die in de Benefit Feelin' Dandy Lip & Cheek kit zitten. Ik vind het echt een super mooie kit voor mensen die net als ik een lichte huidskleur hebben en wat meer warmte in hun gezicht willen aanbrengen. Voor deze kit betaal je €30,50. Ik kocht deze bij Sephora, dus hij is helaas niet in Nederland te verkrijgen. Maar hey, dan heb je wel een pareltje in je collectie!


Liefs,
Sharmaine
                                            


Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Leuke review! Posie Tint en High Beam vind ik echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt :) De high beam en de blush lijken me hele mooie producten <3 Benefit is een merk wat toch wel mijn interesse wekt, maar wat ik nog nooit geprobeerd heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kit! Jammer dat deze niet in NL verkrijgbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wauw, heel jammer dat ik deze niet zelf heb gekocht toen der tijd. Wat een super mooie kit. Vooral de highlighter is prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige kit zeg! Zelf heb ik nog nooit een product van benefit gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Posietint heb ik zelf ook, merk wel dat als ik hem aanbreng met de kwast je de plek blijft zien. Ik doe liever wat op mn vinger en veeg deze uit.
  Wel een erg leuke kit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kit! Deze kleuren kan jij allemaal zo goed hebben! Al zou ik high beam ook wel aan mijn collectie willen toevoegen hahah. Prachtige foto's weer shar! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook