Posted by / donderdag 3 december 2015 / 5 Comments /

Winactie • sharmainesarina.nl 1jaar! De Uitslag


Getroffen door de griep, veel werkstress en gedoe dus helaas nu pas de uitslag. Mijn excuus! In dit artikel maak ik de winnaar van de win actie bekend! Heb jij gewonnen?Ik heb gevraagd bij de win actie om een geldig e-mailadres achter te laten. Velen van jullie hadden dit niet gedaan! Dat wil ik dus wel even als tip meegeven; altijd even goed lezen!

De winnares van de win actie heeft van mij een e-mail gekregen met het verzoek om de adresgegevens..

Niet gewonnen? niet getreurd! In de maand december (vanaf dat Sinterklaar het land uit is) ben ik van plan om vrij regelmatig een win actie te gaan houden.

Stay Tuned!

Liefs,
Sharmaine
    
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Probeer voor je een artikel plaatst even het artikel op taalfoutjes te controleren! Je hebt bijvoorbeeld wijactie staan i.p.v. winactie!
  Klein tipje hoor! ;)

  Ik ben benieuwd naar de volgende winacties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja, heerlijk altijd die autocorrect van Apple. Heb t verandert hoor ;-) Dankjewel xx

   Verwijderen
 2. Leuk Sharmaine!
  Erg goed dat je de privacy van de winnares beschermd! Ben benieuwd wat je allemaal nog meer in petto hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sharmaine, ik zal vast niet gewonnen hebben hoor, maar ik heb mijn email verkeerd ingevoerd bij mijn reactie. Ik heb namelijk als email m.blessing1990@hotmail.com mogt ik gewonnen hebben dan kan ik niet antwoorden

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook