Posted by / zaterdag 12 december 2015 / 6 Comments /

Win Actie • Yankee Candle wax tarts (GESLOTEN)Tja, wat is nou een win actie bij mij zonder wat kaarsjes? Juist, dat is er nooit haha! Vanaf vandaag kun je meedoen met deze super leuke win actie die ik 2x weg ga geven. Ja je leest het goed, 2x!
Wat kun je winnen? Ik verloot 6 waxtarts in de geuren:
Berry Triffle
Bundle Up
Winter Glow
Cosy By The Fire
Sparkling Snow
Sparkling Cinnamon
Dat zijn dus alle geuren die onlans uitgekomen zijn voor de wintercollectie! Zoals ik al heb verklapt ga ik dit setje twee keer weg geven. 1 via Facebook en 1 via Instagram. Voor beiden leg ik even de spelregels uit.


Voor de win actie op Facebook:
1. Volg je mij op Facebook
2. Deel je mijn post (openbaar) zodat ik hem ook kan lezen, en kalm maar, verder zie ik niks als je bent afgeschermd.
3. Laat je een reactie achter onder de Facebook post dat je meedoet!
Voor de win actie op Instagram:
1. Volg je mij op Instagram
2. Repost je de foto die ik op Instagram heb geplaatst. (zie bovenstaande afbeelding)
3. Gebruik de #sharmaineyankeewinter

De win actie zal de gehele maand december duren! Daarna maak ik alle winnaars bekend.  Dit doe ik op mijn blog. Daarnaast hou ik mijn winacties beperkt tot de Nederlandse grenzen, sorry!Let dus goed op dat er voor deze win actie 2 winnaars zullen zijn! Je mag gerust voor beiden meedoen. Dus zowel via Facebook als voor Instagram. Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Sharmaine


                                            

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Leuke actie! Gedeeld en geliked op FB! (Tamara Mara Großmaul) paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee op Instagram & Facebook. Gek op Yankee Candles! Mijn e-mailadres is julia.ruskauff@outlook.com

  Lieve groet,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke winactie! Altijd al benieuwd geweest naar de geuren van yankee candle. Ik doe mee via instagram! Nu duimen maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meegedaan op Instagram! Heel leuk ;) X Catherine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op yankee candle! Wax tarts heb ik nog niet geprobeerd, dus ik doe graag mee, via instagram.
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt werkelijk zo fan van yankee candle! Afgelopen week is mijn large jaar a child's Wish opgemaakt. Mis de geur nu al. maar nu komen deze kerstgeuren natuurlijk wel van pas! Ik doe daarom ook echt zeker mee met de winactie en ik heb alle stappen ondernomen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook