Posted by / zondag 27 december 2015 / 1 Comment /

The Weekly Scents Journal • Week 52, 2015Vandaag is het weer zondag! Oh ja? ja! Tijd om dus weer eens mijn week in geurtjes te delen. Kijk je met me mee?Maandag 21 december
We zijn aan het aanlopen naar de kerst. Heerlijk! Vandaag brandde ik een geur van Kringle; de First Snow. Ik weet niet of anderen dit ook zo ervaren, maar ik vind de geur van kringle erorm snel vervliegen. Ik heb op een gegeven moment 3 blokjes in mijn brander gedaan en wederom rook ik hem snel niet meer. Erg jammer.


Dinsdag 22 december
Vandaag heb ik met mijn vriendinnetje een taart gebakken. Met op de achtergrond de geur Tis The Season van Bath & Body Works. Een heerlijke kaars die mij doet denken aan Red Apple Wreath van Yankee Candle.


Woensdag 23 december
Vandaga brandde ik de geur Cherries On Snow van Yankee Candle. Ik vind de geur niet zo denderend. Ik ruik persoonlijk geen lekkere kersengeur. Mijn beste vriendin weer wel, dus dit ligt gewoon echt aan mijn eigen neus. Wel jammer, want het label is vet schattig! Ik bied hem dus ook te koop aan (wie o wie maakt me los?! haha)

Donderdag 24 december
Op kerst avond heb ik niks gebrand. Ik zal gewoon lekker beneden met mijn ouders.


Vrijdag 25  december
Eerste kerstdag!! Ik brandde de tart Mistletoe & Fig van Yankee Candle. Wat een verassend lekkere geur! De geur van vijgen ben ik persoonlijk erg gaan waarderen.

Zaterdag 26 december
Op de tweede kerstdag was ik bij mijn familie. Dus heb ik geen kaars kunnen branden.


Zondag 27 december
Vandaag is het de dag dat ik gewoon lekker ga bijkomen van de kerstdagen. Lekker met een pot thee op de bank hangen en gewoon lekker niets doen. Heer-lijk! Op de achtergrond brand ik Egyptian Sandalwood van Village Candle. Echt één van mijn favorieten van Village Candle om eerlijk te zijn. Een heerlijke, warme geur. Puur genieten en ontspannen!

Liefs,
Sharmaine

                                            
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Cherries on snow is lekkerrrrr! Wel jammer dat jij dat niet zo vindt, maar je raakt er vast vanaf! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook