Posted by / zondag 20 december 2015 / 1 Comment /

The Weekly Scents Journal • Week 51 , 2015


Vandaag is het weer zondag! Oh ja? ja! Tijd om dus weer eens mijn week in geurtjes te delen. Kijk je met me mee?Maandag 14 december
Vandaag was ik bij mij kindjes. Dus ook daar werd weer fanatiek een kaarsje gebrand. Ik brandde de geur van Bath & Body Works Radiant Red Maple. Zo een heerlijke geur is dit! mmmmm!!


Dinsdag 15 december
Ik had iets besloten met mezelf; lekker veel tarts opmaken de komende periode. Jump, het is weer zo ver haha! Vandaag probeerde ik de geur Sparkling Cinnamon van Yankee Candle. Een echte kaneelgeur, voor de liefhebber. Vroeger vond ik dit echt walgelijk.. maar tegenwoordig kan ik dit zo enorm waarderen! Gek is dat he?

Woensdag 16 december
Vandaag sprak ik af met mijn beste vriendin. We gingen naar Rotterdam. Ik heb wel kaarsen gekocht (lol), maar geen kaars gebrand omdat ik de hele dag weg was.


Donderdag 17 december
Weer zo een gekke en drukke dag! Ik was alleen maar aan het rennen en vliegen in huis en wilde het liefst alles tegelijk doen. Omdat ik dus 1 grote chaos griet was, heb ik dus geen kaars gebrand. Tot in de avond. Ik ging wederom naar mijn lieve kindjes, en brandde de geur Radiant Red Maple weer van Bath & Body Works.


Vrijdag 18 december
Het moment is weer daar; weekend! Whoopwhoop! Eerst had ik even wat afspraken in de ochtend, maar was het wel mooi tijd om te ontspannen in de middag. En oh, wat was ik daar aan to zeg! Ik probeerde de geur van Yankee Candle; Christmas Garland. Na hem volledig gesmolten te hebben en even laten geuren heb ik hem meteen uit gezet. Ik vind dit echt een wc-verfrisser. Bah. Echt niet mijn ding.


Zaterdag 19 december
Vandaag heb ik eigenlijk niks gedaan. Ik brandde de geur Sparkling Snow van Yankee Candle. Een heerlijke frisse geur... maar toch twijfel ik een beetje. Hij balanceert voor mij echt op het randje van frisheid en toiletverfrisser, haha!

Zondag 20 december
Vandaag ga ik de hele dag naar Beverwijk, dus zal ik niks gaan branden.

Dat was hem weer voor deze week! See You Next Sunday !

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de geur sparkling snow! Weer eentje voor op de shoplist voor a.s. woensdag! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook