Posted by / zondag 13 december 2015 / No comments /

The Weekly Scents Journal • Week 50 , 2015


Vandaag laat ik jullie weer mijn vaste rubriek zien; wat ik allemaal brandde de afgelopen week! Kijk je mee?Maandag 7 december
Ik kon het niet laten. Vandaag brandde ik wederom Tis The Season van Bath & Body Works. Ik vind deze erg lijken op de Red Apple Wreath van Yankee Candle, en is echt een heerlijke kerstgeur!


Dinsdag 8 december
Vandaag was ik een lekker dagje thuis. Heerlijk de tijd om eens een large jar te branden dus! Ik brandde vandaag de geur Cookies & Cream van Yankee Candle. En kijk eens wat een mooie pool! Ik ben echt dol op dit soort geuren. Hij is romig, vanille-achtig en je kunt zelfs de chocolade ruiken. Echt ontzettend lekker.

Woensdag 9 december
Vandaag was ik de hele dag op pad. En was pas in de avond om 22.30 thuis.Dus helaas geen tijd gehad om überhaupt iets te kunnen branden.


Donderdag 10 december
Gelukkig was ik vandaag weer een dagje aan het relaxen. Alhoewel; ik heb genoeg gedaan. Maar dit deed ik in samenwerking met een heerlijke kaars! Ik brandde vandaag de geur Lake Sunset van Yankee Candle. Ik kocht deze toen hij de geur van de maand was in een medium jar. Maar och wat is deze lekker. Een hele zachte geur, maar toch sterk genoeg. Perfect om te branden tijdens het leren.


Vrijdag 11 december
Vandaag was ik alleen thuis (yup, again!) en had een productieve blog dag voor de boeg. Ik besloot om wederom een kaars te gaan branden, want ik had tenslotte toch alle tijd. Ik besloot om een nieuwe geur te gaan proberen. De Radiant Red Maple van Bath & Body Works.

Zaterdag 12 december
Vandaag had ik geen tijd om een kaars aan te steken.Zondag 13 december
Zondag is gewoon rustdag. Punt. Dus mooi tijd om wederom een kaars te gaan branden. Ik koos wederom voor de geur Lake Sunset. Echt wat is deze geur toch lekker!


Liefs,
Sharmaine
    

Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook