Posted by / zondag 6 december 2015 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 49 , 2015


Uiteraard is het weer tijd om eens lekker te gaan kijken wat ik deze week weer allemaal heb gebrand.Maandag 30 november
Vandaag was het weer eens tijd om met de kids te gaan genieten van een kaars. En het was ook echt rotweer. We kozen voor de geur Cozy Cabin van Bath & Body Works. Ik moet zeggen dat dit de eerste kaars is van Bath & Body Works die ik niet rook.. Maar we gaan hem nog een keer proberen.


Dinsdag 1 december
Vandaag testte ik de kaars van WoodWick. De Trilogy candle. Hierover komt nog een artikel maar ik kan wel alvast verklappen dat ik hem super leuk vind branden!


Woensdag 2 december
Ik vond een jar van Bath & Body Works die bijna op was, en ik heb deze maar opgemaakt. Het is de Sweet Cinnamon & Pumpkin. Een heerlijke kruidige kaars die perfect is voor het najaar.


Donderdag 3 december
Nog een kaars die bijna op was, maar echt vreselijk rot brandde. Ik heb er geen andere woorden voor. De Candy Cane Cottage van Yankee Candle is een zwirrel candle. Hierin zat de combinatie van de geuren Red Velvet & Pepermunt Bark. Met pijn in mijn hart tunnelde deze kaars zo erg, dat ik afscheid van hem heb moeten nemen. Al ga ik hier natuurlijk wel tarts van maken want de geur is heerlijk!


Vrijdag 4 december
Het lijkt wel Bath & Body Works week, maar ik heb wéér een 3pits kaars aangestoken, lol. Ik koos voor de Marshmallow Fireside, een heerlijke geur die doet denken aan een haardvuur in combinatie met geroosterde marshmallows. Echt super lekker! Ik vind hem ook iets romiger dan de Fireside Treats van Yankee Candle. Maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Zaterdag 5 december
Pakjesavond! Althans voor sommige. Ik had gewoonweg geen zin om een kaars te branden vandaag. Oeps.

Zondag 6 december
Vandaag ga ik de kerstboom opzetten met mijn moeder. Daar hoort natuurlijk een heerlijke kerstgeur bij. De geur die er voor mij het beste bij paste is, door, again een kaars van Bath & Body Works. Namelijk Tis The Season. En YESSSS hij begint! Tijd voor die kleine dikkert in zijn arrenslee. haha!


Liefs,
Sharmaine
    
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Altijd weer leuk om te lezen welke geuren je hebt gebrand! Ik wil nog steeds eens een kaars van Woodwick proberen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Woodwick kaarsen lijken mij zo leuk. Zo'n knisperend geluidje, heerlijk😊

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook