Posted by / maandag 28 december 2015 / 4 Comments /

Picture Sharmaine's Life • Kerstmis Dag 1 & 2


Vandaag deel ik mijn kersmis met jullie. Net zoals vorig jaar doe ik dat door middel van foto's. Benieuwd hoe ik mijn kerstdagen heb doorgebracht?


Eerste KerstdagVandaag was ik om 9u wakker. Mooie tijd. Mijn moeder en ik waren samen omdat mijn vader moest werken vandaag. Dus hebben we gezellig samen ontbeten. Heel simpel met een broodje en kerstbrood.Rond 11u besloot ik om even een lekker kerst geurtje te gaan branden in mijn brandertje. Dit werd de geur Mistletoe & Fig van Yankee Candle. Een hele lekkere geur die me positief heeft verrast!Zo rond 15u was mijn vader thuis, dus werd het tijd om lekker de hapjes klaar te zetten! Worst, kaas, chocolaatjes en wat nootjes. We wilden niet overdreven veel gaan 'vreten' namelijk met de kerst. We hebben vervolgens de rest van de middag lekker allerlei kerstfilms gekeken. Lekker languit op de bank in mijn huispak. Heer-lijk!Toen bedacht ik me dat ik nog wat naar mijn oppasgezin wilde brengen, en ze waren niet thuis. Ideaal dus om het er stiekem even neer te zetten (ik heb de sleutel). Dus dat heb ik ook gewoon even gedaan. Ik had voor de moeder van mijn oppaskindjes nog een cadeautje neergelegd, de kids hadden hun cadeautjes die ochtend al open gemaakt dus ik vond dat moeders ook nog wel even verwend mocht worden. En laat zij nou ook een echte thee leut zijn... haha!


Toen ik thuis kwam hadden mijn ouders ook een verassing voor mij. Weken lang hield ik stug vol dat ik niks wilde hebben voor de kerst. En toch hebben ze mij weten te verassen met allerlei dingen die wel op mijn verlanglijstje stonden! Ik kreeg wat leuke dingen van Kiehl's , twee body scrub van Sabon, heerlijke dingetjes van Lush (oa Snow Fairy showergel, bath bombs en lipscrub) en een nieuwe portemonnee! Echt enorm blij en verwend! Ik had ook cadeautjes voor mijn ouders gekocht dus het was een feestje haha! 


Rond 19u zijn we gaan eten. Met een kop zelfgemaakte soep. Hierbij hadden we breekbrood. Nogmaals, geen uitgebreid geschransd dus, lol. Maar wel enorm lekker!Oke, ik neem het terug; het zijn toch stiekem wel veel dingen die je tussendoor even eet. Want na het avondeten was het tijd voor koffie (voor mij thee) en hadden we hier een extreem lekker gebakje bij! Dit is een hazelnoottaart die mijn moeder bij de patisserie kocht bij haar werk. Echt niet normaal lekker en van begin tot het eind door de eigenaren zelf gemaakt!na het gebakje zijn we weer verder gegaan met het kijken van wat kerstfilms. Op tv hadden we er al genoeg gezien, en ik zat niet te wachten op Home Alone... Dus hebben we lekker Netflix gekeken. En wat een leuke films heb je daar op! Onder het genot van wederom worst, kaas, nootjes, toastjes en mijn lekkere pot thee hebben we lekker op de bank gezeten tot een uur of 00.30. Toen ben ik lekker en voldaan gaan slapen!


Tweede KerstdagVandaag werd ik om 9.30 wakker. En konden we lekker als gezin gaan ontbijten. Wederom met gewoon een broodje en kerstbrood. In het kader van ; we willen niet zoveel eten. haha!Ik ben vervolgens nog even gaan uitbuiken met een pot thee en daarna was het tijd om lekker te gaan douchen. Alle producten die je op de bovenstaande foto ziet staan heb ik gebruikt. Ook voelde mijn huid na het douchen droog aan dus gebruikte ik mijn dag crème van The Body Shop samen met de Kiehl's Daily Reviving Concentrate. Een heerlijke combinatie die mijn huid echt een boost gaf. Naderhand heb ik mijn lichaam nog ingesmeerd met een body lotion van Rituals. Op en top tuttelen en genieten dus!Nu hetgeen waar ik ook dol op ben; make-uppen! Echt waar, AL deze items gebruikte ik om mijn make-up look te maken haha! Een beetje van dit, en een beetje van dat. En vooral ook wat meer high end merken door elkaar gebruikt. Want ja, het is tenslotte kerst.Nadat ik mijn make-up klaar had, ben ik mijn haar gaan krullen en is dit het eindresultaat geworden! Vind je het wat? Ik ging voor een ooglook met grijze tonen en een lekkere rode lipstick!Rond 14.30 hadden we afgesproken bij mijn nicht thuis. Dus eerst even lekker een kopje thee gedronken met wat lekkers. Weer gebakjes, haha! Maar we eten niet teveel met kerst hoor.... AHUM!Na de thee was het tijd voor andere versnaperingen (hik!). En wéér eten. LOL. We hebben nog lekker lang zitten keuvelen over van alles en nog wat en vooral veel gelachen. Heerlijk vind ik dat altijd met kerst; het samenzijn met familie.Rond 19:30 hadden we gereserveerd bij het wok restaurant. Dit doen we al een paar jaar en het bevalt eigenlijk wel goed. Niemand heeft de troep in huis. We hebben daar tot 23:00 gezeten, lekker lang getafeld. En zijn we daarna naar huis gegaan.

Dat was mijn kerst! Ik heb weer genoten dit jaar, toch stiekem meer gegeten dan de bedoeling was, maatgoed, kan weer mooi een goed voornemen van maken toch voor 2016? haha.

Hoe hebben jullie je kerst gevierd?

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien hoe jij je kerstdagen hebt doorgebracht! Super mooi die krullen in je haar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, gezellige foto's!! Je zag er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien :) Wat was je prachtig opgemaakt!!!! De cinnamon is zo lekker, is nu echt een favo van mij :) Leuke cadeaus heb ej gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je mooi!!! Met je mooie krullen! En wat een prachtige producten heb je gebruikt voor je look! Fijne kerstdagen heb je gehad! Lekker gegeten ook! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook