Posted by / donderdag 24 december 2015 / 4 Comments /

Picture Sharmaine's Life • change of plans, defecte kabels maar evengoed nog het kerstgevoel!


23 december.. Het had zo een leuke dag kunnen worden. Helaas nam de planning een andere wending en beleefde ik een hele andere dag dan dat de bedoeling was. Kijk met me mee.

Ik werd vroeg wakker, om 8:11 om precies te zijn. Mijn oog is namelijk ontstoken (althans, zo lijkt het) en doet pijn. Toen deed ik hetgeen waar ik elke dag mee begin; het aanzetten van mijn kerstboom. En zie eens al die cadeautjes liggen! Veel zijn voor mijn allerliefste oppaskindjes, eentje die ik vandaag aan iemand zou geven, en nog wat dingen voor mijn ouders.

Na het ontbijt ben ik even naar boven gegaan om mijn oog met gekookt water (en natuurlijk laten afkoelen) mijn oog te reinigen. Daarna heb ik even een spelletje gespeeld. Yup, ik ben weer aan de Hay Day geslagen, zo fout en zo 2014... Maar lekker boeiend! haha!


Tijd om te douchen! Ik besloot om het er lekker van te nemen; scrubben, zeepje, haarmasker (na het haren wassen ritueel natuurlijk), gezicht scrubben, gezicht reinigen en klaar. Ik kan de wereld aan!

Zoals ik al zei had de dag eigenlijk een hele andere planning. Ik zou namelijk afspreken met iemand en vervolgens een dagje mee doorbrengen, uit eten etc. Iets waar ik me toch wel op verheugd had. Maar helaas pindakaas, kon dat niet doorgaan. no hard feelings, het is tenslotte bijna kerstmis, maar jammer vond ik dat natuurlijk wel! Daarom, lieve mensen, moest ik even een back-up plan hebben! But first things first...


Lunch! Vandaag at ik twee bruine boterhammen met (light) salami en (magere) ham als lunch. Ook mocht ik er nog een glas Optimel yoghurt drink bij. Heerlijk. Ik word nog steeds echt enorm gelukkig van mijn eetmomentjes.


Na de lunch ging ik even met men vader en moeder (ze waren zowaar beide vrij vandaag) naar het winkelcentrum. Even lekker eruit. Mijn telefoonkabel begon weer kuren te vertonen dus heb ik even bij de BCC een nieuwe gekocht voor mijn Iphone 5. Hebben jullie dat ook dat jullie kabels (originele van Apple) snel stuk gaan?! Ik heb in ieder geval weer een nieuwe dus kan ik 3/4 maanden weer vooruit.. Ook zijn we op het winkelcentrum even langs de Media Markt gegaan. Ik heb namelijk mijn oog laten vallen op een nieuwe camera. Gewoon, leuk voor erbij, om mee te vloggen etc. Dus ik ging even kijken of er wellicht een leuke actie was.


Rond 16u waren we thuis. Ik zette een heerlijk kopje thee die ik nieuw kocht bij Simon Lévelt; White Christmas Tea. Heerlijke groene thee met ananas, kokos, banaan. Alsof je een fruitcake aan het drinken bent. Echt onwijs lekker! Daarna nam ik nog een thermoskan mee met heet water, en ben ik lekker mijn bed in gekropen. Ik zette een kaarsje aan, die ik overigens voor de eerste keer brand. Dus ben benieuwd!


Tijd voor het avondeten. We aten de courgetteschotel uit de oven. Het recept kun je overigens hier vinden. Ik heb echt gegeten alsof ik nog nooit eerder eten had gehad. Ik had hier echt onwijs veel trek in!


Na het eten was het natuurlijk tijd voor koffie. En stiekem namen we een stukje indische cake. Echt heerlijk luchtig!


De avond wat gewoon rustig; ik het naar het Knoop Gala gekeken samen met mijn ouders. Ik vind het altijd zo mooi om te zien hoe mensen met een verstandelijke beperking zo optimaal kunnen genieten van alles wat ze meemaken. Ook hebben we zo nu en dan even de tissues erbij gepakt, want er zaten ook wat ontroerende momenten tussen.

Tot slot heb ik nog even dit artikeltje geschreven en vond ik het zo rond klokslag 00:00 wel weer mooi geweest, heb ik nog even mijn oog weer schoongemaakt en ben ik lekker gaan slapen. 

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ennuh, ik snap je liefde voor Hay Day! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan ben ik dus gelukkig niet de enige haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk! Jammer dat je afspraak niet doorging, maar volgens mij was het toch een leuk dagje! En wat naar van die iphone kabels. Mn samsung oplader heb ik al jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor, ik heb me prima vermaakt uiteindelijk :)
  Gewoon lekker relaxt. Jaa die kabels is echt een dingetje hoor, super vervelend, maar ik kan weer even voort gelukkig Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook