Posted by / dinsdag 29 december 2015 / 5 Comments /

Makeup Revolution • Advent Kalender 2015


Elke dag kon je op Instagram al een foto voorbij zien komen van mijn Makeup Revolution Advent Kalender van 2015. In dit artikel laat ik jullie alles nog eens zien en vertel ik mijn mening. Was het 't geld waard?...


In de advent kalender zitten in totaal 25 items, waarbij je elke dag een deurtje kunt openen. Net zoals je vroeger wellicht had, maar dan met grote meiden producten in plaats van een chocolaatje.Ik zal gaan beginnen met de linkerkant van de advent kalender. De dagen 1 t/m 14... Ik deel het in per 5 dagen en geef aan om welke items het gaat.
Dag 1: Een klassieke rode nagellak. Ik heb hier persoonlijk al genoeg van.
Dag 2: Een mooie nude kleur lipstick. Heel jammer dat er geen naam op staat hoe deze lipstick heet. Maar de kleur is wel erg mooi
Dag 3: Een baked highlighter in de kleur Pink Lights. Eindelijk een item waar de naam op staat! De highlighter is mooi roze met zilveren shimmer. 
Dag 4: Pressed Blush in de kleur Treat. Hele mooie perzik kleur. En mat, ik hou ervan!
Dag 5: Een oud roze/paarsig lila nagellak. Wel oke. Niet spectaculair. Dag 6: Een oranje achtige lipstick. vreselijk. De kleur staat mij echt niet. Dus deze kan meteen de kliko in...
Dag 7: Mono Eyeshadow in de kleur Delicious. Het is een donker bruine kleur, met een grijze ondertoon. Ik weet stiekem van mezelf dat ik heel weinig mono oogschaduws gebruik. 
Dag 8: Een lipgloss die wederom geen naam of nummer heeft. Erg jammer. De kleur is licht roze, en dit zie je terug op je lippen op een hele subtiele manier. Wel mooi! De smaak van de lipgloss is ook lekker haha!
Dag 9: Een lipstick met paarse toon. Iets wat ik nooit uit mijn eigen zou gaan kopen. Dus wel leuk dat het er dan nu bij zit zodat ik het kan proberen. En wauw! Waarom kocht ik nooit eerder paarse lipsticks die iets lichter waren? Hele mooie en lieve kleur! 
Dag 10: Wederom een blush in de kleur Wow. Een prachtige roze kleur met een lichte shimmer. Heel mooi. 

Dag 11: Een mint kleurige nagellak. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed waarom deze kleur erin zit... 
Dag 12: Een lipgloss , ook in roze net als de vorige. En hoe verassend; geen naam, of nummer. Van deze kleur zie je ook niks terug op je lippen. Teleurstellend.
Dag 13: Een mono eyeshadow in de kleur Base! Ik vind deze lijken op Shroom van MAC dus een mooie dupe! Inderdaad ook een mooie basiskleur met een gouden shimmer. 
Dag 14: Pressed Highlighter in de kleur Hidden Lights. Ik vind hem een beetje lijken op de MAC Soft & Gentle, maar dan heeft deze iets minder glitters. En na dag 14 was dit de gehele linkerkant van de advent kalender. Sommige items hebben me verrast,  sommige items waren voor mij overbodig en sommige items vind ik enorm standaard (zoals de rode nagellak) dat ik dit item echt stom vond om te krijgen... Toen had ik zo een gevoel van : "daar heb ik er al zoveel van". Maar er waren ook een paar items die ik enorm mooi vond, items die ik nooit zelf zou durven kopen en nu toch heb. Dus van alles wat tot nu toe!Dan gaan we nu naar de rechterkant van de advent kalender! Gelukkig niet zoveel nagellak, haha!Dag 15: Een roze nagellak. Want heh, dat heeft natuurlijk geen enkele jongedame in haar stash... Pompidom.
Dag 16: Pressed blush in Now. Een perzik blush met gouden shimmer. Prachtig!
Dag 17: Weer een lipgloss in een licht roze kleur. Geeft ook geen kleur af op de lippen alleen heel veel shimmer en glitters. Wellicht eens leuk om over mijn lipstick heen aan te brengen voor meer effect. Maar op zichzelf zou ik dit nooit dragen.
Dag 18: Grijze nagellak met shimmer. Wel mooi, zoiets had ik dan echt nog niet. Dus dat vind ik leuk haha!
Dag 19: Mono Eyeshadow in Mountains of Gold. Hele mooie licht bruine kleur met gouden shimmer. 

Dag 20: Een lipstick zonder naam. Een roze kleur met een metallic achtige glans. Echt niet mijn ding. 
Dag 21: Baked Highlighter in Golden Lights. Een puur gouden shimmer highlighter. Pretty om tijdens de feestdagen te dragen, of feestjes, of in de zomer. Opties zat! 
Dag 22: Een rode lipgloss dit keer. En ook deze leeft in de anonimiteit. Het is wel mooie en subtiele kleur. Erg elegant voor degenen die niet zo goed durven te knallen met een rode lip. 
Dag 23: Donker paarse berry kleur. Love it! Het heeft wel een klein beetje iets weg van MAC Rebel. 

Dag 24: Ja hoor, the bold red lip! een klassieke rode lipstick. Waar ik er eerlijk gezegd nooit genoeg van kan hebben. Love it!
Dag 25: Dit is denk ik het meest afschuwelijke palette die ik ooit heb gezien. Wat moet ik met deze pastel/regenboog kleuren? Ik had namelijk geen ambitie om op de snoepwinkel van Willy Wonka te lijken.. Niet mijn ding dus!En dat was dan alweer de rechterkant van de advent kalender. Wederom een hele veelzijdige kant met gelukkig vrij weinig nagellak, en de nagellak die er wel in zit vind ik alsnog vrij "standaard" kleuren: roze en wittig. Het oogpalette vind ik echt vreselijk! Ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik met al die kleurtjes moet doen! Ik draag dat echt nooit, en ik vind al die pastelkleuren ook niet passen bij het Kerst idee eigenlijk. Want daarom is de advent kalender natuurlijk.Al met al is mijn conclusie dat ik met sommige items wel blij ben, maar met een hoop ook zoiets heb van : "ik heb al zoiets" of :" Ik vind dit echt vreselijk". Dus ik denk dat het vrij duidelijk is dat ik de advent kalender van Makeup Revolution niet meer opnieuw zal kopen volgend jaar. Tijd om volgend jaar dus een andere te gaan proberen haha!

Liefs,
Sharmaine
                                            
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Ah wat jammer! Dat is wel het risico met zoiets, daarom koop ik dat nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, jammer dat het zo tegenvalt. Ik moet zeggen dat ik heb eigenlijk wel heel leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer zeg! Een aantal dingen zien er prachtig uit maar ik snap wat je bedoeld met dat palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat'tie achteraf tegenviel! Al zou je dat toch niet verwachten bij zo'n merk als dit. Achhh, heb je weer een paar cadeautjes voor nichtjes enzo. Haha! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah jammer! En k moest lachen om je willie wonka opmerking haha

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook