Posted by / donderdag 3 december 2015 / 1 Comment /

Holiday Series • They are BACK!


Vorig jaar heb ik dit ook gedaan ; de Holiday Series... Wat het inhoud en hoe het vorm krijgt lees je vandaag!
Vorig jaar deed ik ruim anderhalve week lang élke dag een kerst/feestdagen gerelateerd artikel. Ik merkte dat dit enorm goed werd ontvangen door jullie, en stiekem vond ik m ook wel origineel bedacht van mezelf, dat ik besloot om hem dit jaar ook weer in te brengen!

Ik denk alleen niet dat er echt élke dag een kerst/feestdagen gerelateerd artikel online komt, maar ik ga zeer zeker mijn best doen! Ook heb ik dit keer een wat langere periode genomen om te kunnen werken aan deze Holiday Series, dus al met al komt het wellicht in aantal artikelen wel overeen, alleen is het verspreid over een langere periode. Daarnaast zullen er ook weleens wat minder feestdagen gerelateerde artikelen voorbij komen, maar joh, dat houdt het een beetje levendig toch?

Ik hoop dat je het leuk vind om met mij een wondere wereld in te stappen deze maand! Als je ergens een artikel over wil lezen, of je hebt vragen en dergelijke laat het dan gerust achter in de comments!

Liefs,
Sharmaine
       
                                                                 
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook