Posted by / woensdag 16 december 2015 / 5 Comments /

Holiday Series • Cadeautips nr. 2


De voorganger van dit artikel, de cadeautips nr 1 , is goed bevallen bij jullie! Daarom ook een tweede versie ervan. Ik deel vandaag weer een aantal ideetjes met jullie om cadeau te kunnen geven tijdens de kerstdagen.Wederom zal ik een toelichting geven indien van toepassing. Maar stiekem verklaart het zichzelf allemaal wel. In principe zijn het allemaal webshops, dus ook ideaal als je niet per se de deur uit wil om je goodies te scoren! Let wel op dat je het dan op tijd besteld, zodat je presentjes op tijd bij je thuis bezorgd zijn.Christmas Feel Good Tins:
- 60 ml Shower Gel
- 50ml Body Butter
- 50ml Sugar Scrub
- 60ml Body Lotion

Christmas Treat Box:
- 50ml Body Butter
- 60 ml Shower Gel
- Mini LilyDat waren de items die ik dit keer met jullie wilde delen. Hopelijk vonden jullie deze weer net zo leuk als de cadeautips nr. 1. En zie ik jullie snel weer met de laatste deel van deze reeks.

Liefs,
Sharmaine


                                            
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Ik kan me wel vinden in deze mooie items! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items!! Denk dat er heel veel vrouwen hier blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh je weet ook precies wat ik wil voor m'n kerst 😜 Leuk artikel weer lief, super duidelijk door die collages! tot zo! 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah heel erg leuk! ik weet alleen niet zo goed wat ik wil hebben maar als ik nu kijk dan denk ik o dit wil ik en dat! trouwens complimenten voor je leuke header!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooooooie items <3 Wordt hier weer veel te hebberig van hihi. Maar ook fijn, was nog op zoek naar een cadeautje voor mijn zusje.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook