Posted by / woensdag 9 december 2015 / 6 Comments /

Holiday Series • Cadeau Tips Nr. 1


We hebben het allemaal wel denk ik, een wishlist. Vandaag deel ik wat items met jullie om wat inspiratie te geven voor jullie wishlist voor de kerst, waarom kerst? Wel.. daar heb ik zo mijn redenen voor, lees met me mee!Het is heel erg, maar de beste Sint moet nog op de boot terug stappen om te genieten van zijn pensioen in Benidorm, en ik ben al met zijn broer de kerstman bezig. Persoonlijk heb ik ook gewoon meer met de kerst omdat ik als de dood was voor Sinterklaas. Het is gewoon veel gezelliger als het gaat om een kleine dikkerd met een arrenslee!

Oke, mijn persoonlijke jeugdtrauma even ter zijde.. Het is dus tijd om de items verlanglijstje te delen! Ik heb de items per webshop ingedeeld en geef ik (indien nodig) een korte beschrijving van de inhoud. Enjoy!
Lush Gift Sets:

Christmas Candy Box : Snowfairy showergel, Candy Mountain bubbelbar, Rock Star zeep & Luxury Lush Pud bathbomb.

Christmas Party: Yuzu & Cocoa showergel, Baked Alaska zeep, Snowman shower jelly.

Zo! Dat is alvast een goed begin denk ik! Heb jij er al wat mooie items tussen zien staan die je graag zou willen hebben? Met de tijd zal ik vast wat meer inspiratie krijgen en ideetjes om aan het uiteindelijke mega verlanglijstje toe te voegen! To be continued dus...

Liefs,
Sharmaine
    

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Hopelijk kan je je jeugdtrauma een plekje geven ;-) haha

  Ik wil toch nog eens de producten van Lush proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha! T is soms nog best confronterend hoor... LOL.
   Ja Lush is echt heerlijk. Xx

   Verwijderen
 2. Van Blond Amsterdam heb ik ook een aantal items op mijn wishlist staan, het is gewoon zooooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt schattig he?! Ik wil zelf ook nog een paar mokken hiervan. Xx

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook