Posted by / zaterdag 19 december 2015 / 5 Comments /

Essence • Merry Berry Nail Polish (4x)


Er is al veel over deze collectie geschreven, zo ook al door mij. Ik schreef al een een artikel over de drie lipsticks uit deze collectie. Vandaag zijn de nail polishes aan de beurt! Ik heb ze alle 4 , kijk je mee naar de swatches en review?In de Merry Berry collectie van Essence zitten in totaal 4 nail polishes. En stuk voor stuk vind ik ze toch wel erg mooi. Het zijn "normale" kleurtjes, maar ook zit er een mail polish bij met een metallic effect. Ik ga ze gewoon allemaal aan jullie laten zien!


01 - The Masked Ball
Dit is een donker paarse kleur. Echt he-le-maal mijn ding! I vind het altijd wel een stoer effect geven en het is weer eens iets anders dan de klassieke rode nagellak die ik ook met veel liefde draag. De nail polish is vrij compact, wat ik zeker een pluspunt vind. Hij gaat gemakkelijk in mijn lade in de ALEX kast van de IKEA.


En dit is hoe de nail polish mij staat. Dit is werkelijk maar 1 laagje! Ik ben er echt van onder de indruk moet ik zeggen. vaak heb ik namelijk het idee dat budget mail polish een hele slechte dekking hebben, maar ik beken mijn ongelijk. Hij is echt prachtig.


02 - Purple With Purpose
Deze nail polish sprak mij direct aan. Het heeft in het flesje toch iets aparts wat mij trok. Het is een iets lichtere paarse kleur, maar er zit ook iets van goud doorheen lijkt wel. Het gaf mij in ieder geval een luxe gevoel en ik moest deze mail polish hebben!


Dit is wederom hoe de kleur mij staat na het aanbrengen van 1 laagje. Ook deze nail polish dekt in 1 laag perfect! Heerlijk als je niet veel tijd hebt en direct de deur uit wil hollen. Ik heb alleen beetje een gekke hand op de foto (sorry, ik doe dit duidelijk niet zo vaak, lol) maar deze nail polish heeft een metallic effect! Echt super mooi. Ahh ik ben wel een beetje verliefd al!


03 - Pink & Perfect
Hey, deze naam kwam ook voor bij de lipsticks. Zullen ze dan op elkaar lijken? Ik vind het zo op het blote oog een lastige kleur om te omschrijven. Het hangt een beetje tussen roze en een pietepeuterig beetje rood in. Dit lijkt mij wel overigens een hele mooie elegante kleur.


WAUW! Ik hou van deze nagellak! Het is echt super mooi! Ook deze foto is gemaakt na 1 laagje aanbrengen en ook deze mail polish dekt dan goed. Nu ik hem heb aangebracht neigt de mail polish toch meer naar roze. Maar er blijft iets bijzonders aan. Want écht roze is 'ie ook niet helemaal. Zeker een pareltje als je het mij vraagt.


04 - Red Rocks
Ook deze naam ken ik al van de lipsticks. Al met al moet ik toegeven dat juist deze mail polish roze oogt voor mijn ogen. Ik heb namelijk een andere beleving bij de kleur rood. Maar hey, de vorige mail polish heeft mij ook verrast, dus eens kijken hoe deze het doet in de praktijk.


Oké, ik vind hem wel echt mooi. Maar écht rood is hij nog steeds niet. Wel een mooie tussenweg tussen roze en rood als je het mij vraagt. na het aanbrengen van 1 laagje dekt ook deze nail polish perfect! Ik ben hier zo enorm van onder de indruk!


Ik ben echt ontzettend blij met alle mail polishes van de Merry Berry Collectie van essence. Geen ééntje die ik minder vind. Ook is het een pluspunt dat de mail polish in 1 laag goed dekt. De Merry Berry Collectie is te koop bij het kruidvat in het Essence schap en de nail polish kost €1,99 per stuk! Je portemonnee zal je dankbaar zijn.

Heb je trouwens ook al gezien dat er een WINACTIE online staat waarbij ik alle items van de Merry Berry Collectie weg geef? Zo niet, neem snel een kijkje want je hebt de gehele maand december de tijd om mee te doen!

Liefs,
Sharmaine                                            
Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

 1. Als ik dat laatste lakje nog tegen kom, dan koop ik hem, ZO mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa prachtige nagellakjes, stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze super! Gelukkig heb ik er ook nog 2 kunnen scoren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woensdag toch maar even de eerste en derde scoren in Amsterdam, Shar! Zo mooi! Zo'n artikel als dit had ik echt nodig om een keuze te kunnen maken! Xxxxx sher

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook