Posted by / maandag 7 december 2015 / 23 Comments /

Essence • 3 Lipsticks (Merry Berry Collection)


Ik was laatst bij de kruidvat en ik stuitte hier op de nieuwste collectie van Essence; de Merry Berry collectie. Ik ben echt gevoelig voor kerstcollecties en besloot om mijn meest geliefde item mee te nemen; lipsticks. Ik probeerde alle 3 de kleuren en in dit artikel kun je alles hierover lezen!

De Merry Berry Collectie is dus een collectie die uitgekomen is voor de feestdagen. De naam is al super schattig, maar de items stralen ook wel wat feestelijks uit. 

Ik nam de lipsticks mee. Eerst twijfelde ik welke ik mee zou nemen, en toen voor ik het wist zaten ze alle drie in mijn mandje. De huls van de lipstick alleen al is zo mooi. Een matte kleur, die de kleur van de lipstick weergeeft. Ook hebben ze een gouden rand, wat het weer chique de friemel maakt. De kleuren die ik kocht zijn


 • 01 – Let’s The Berry-tales Begin
 • 02 – Pink & Perfect
 • 03 – Red Rocks

Ik begin bij de eerste; 01 - Let's The Berry-tales Begin. Wat een mooie diepe bessenkleur is dit zeg. Echt geweldig om in de winter te dragen. Stiekem vind ik de kleur ook echt heel erg elegant en feestelijk, mits je er een mooie warme ooglook bij maakt. Wanneer ik de lipstick swatch op mijn hand is de textuur van de lipstick vrij romig, hier hou ik van! 


Dit is hoe de lipstick mij persoonlijk staat; i love it! Score voor Essence. De kleur is een mooie paarse berry kleur. Ik ben er dol op! Ook zorgt het ervoor dat je tanden witter lijken... Tip van Flip dus!De tweede kleur is 02 - Pink & Perfect. Een mooie roze kleur, die ook even wat pit geeft. Deze lipstick is ook romig als ik deze op mijn lippen aanbreng. Dat vind ik zo ontzettend fijn in de wintermaanden, omdat mijn lippen door het weer al vaak wat droog kunnen aanvoelen. 


Dit is hoe de kleur mij staat. Ik moet zeggen dat ik hem ook erg mooi vind staan! Stiekem vind ik hem een beetje op de MAC Girl About Town lijken, maar dan is deze net iets zachter. Qua kleur, maar ook voor je portemonnee. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!De laatste kleur is 03 - Red Rocks. Vrij duidelijk denk ik. Deze kleur is rood. Bij het aanbrengen merk ik dat deze lipstick qua textuur wel iets stroever is. Het lijkt ook een beetje alsof deze kleur wat matter is. Wat ook prettig is als je graag rode lipstick wil dragen tijdens het kerstdiner. 


En tot slot weer een kiekje van hoe deze kleur mij staat. En je ziet het verschil wellicht wel met de vorige foto; deze lipstick glanst niet zo erg als de vorige twee kleuren. Wel vind ik het een hele mooie kleur!Ik moet echt zeggen dat ik altijd best wel negatief dacht over budget make-up. Jup, ik beken! Maar oh wat ben ik nu overtuigd zeg! oh oh.... als dat maar goed gaat haha! Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en kosten €2,40 per stuk.

Heb jij al iets kunnen scoren van de Merry Berry Collectie? 


Liefs,
Sharmaine


                                            
Share This Post :
Tags :

23 opmerkingen:

 1. Staan je super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, voor een budget merk zien ze er erg mooi uit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook alle drie gereviewed en ben er net zo over te spreken als jij. Vind ze echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er ook ontzettend blij mee! Alleen de 3e is bij mij meer roze dan rood!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat gek! Is dat omdat je misschien een bepaalde pigment in je lippen hebt zitten van nature? Elke lipsticks pakt een beetje anders uit op je eigen lip kleur. Zou dat het kunnen zijn? X

   Verwijderen
 5. Ze staan je echt prachtig! Vooral de eerste vind ik heel mooi! Helaas heb ik die tot nu toe nog nergens kunnen scoren! :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die eerste testte ik ook als eerst. En ik was meteen hooked! Xx

   Verwijderen
 6. Yeeey, ik vind het leuk dat ook jij merkt dat de ene kleur dus meer glanst dan de ander. Ik las dat in geen enkele review terug, maar het viel mij echt op! Fijn artikel en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha jaa! De rode kleur bracht echt wat stroever aan bij mij. En dankjewel lieverd voor je berichtje! Xx

   Verwijderen
 7. Hele mooie lipsticks :) Ik heb ze ook alledrie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren! Staan je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de donkerpaarse kleur vind ik echt prachtig! Hij staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat staat het je goed! Ik moet zeker een kijkje nemen, Het liefste wil ik ze allemaal kopen nu ik ze zie! en voor deze budgetmerk kan dat gelukkig ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, wat een mooie kleurtjes! Die staan mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's & leuke review! Ik vind de eerste kleur echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er nog niets van gescoord, maar ik vind het zo'n leuke collectie!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook