Posted by / zondag 29 november 2015 / 2 Comments /

The Weekly Scents Journal • Week 48 , 2015


Oh wat heerlijk toch, het einde van het jaar nadert en ik heb echt een enorme zin in de periode die ons tegemoet komt! Lees je weer mee wat ik deze week heb gebrand?Maandag 23 november
Ik was vandaag weer eens aan het oppassen en natuurlijk had ik weer een kaars meegenomen. Dit werd wederom, net als vorige week, Feast van Bath & Body Works. Een heerlijke kruidige kaars die aan een Thanksgiving maaltijd moet doen herinneren. Nou vieren wij dit natuurlijk niet hier in Nederland, maar de geur is gewoon heerlijk kruidig! Op 26 november is het overigens in America Thanksgiving, dus ik ben nog net 3 dagen te vroeg met mijn kaars. LOL.

Dinsdag 24 november
Vandaag was ik werkelijk waar de gehele dag op pad. Ik heb dus geen kaarsjes en geurtjes kunnen proberen!

Woensdag 25 november
Ook vandaag was ik (na flink uitgeslapen te hebben) de hele dag op pad. Wederom geen kaars aangeraakt, gaat lekker he?


Donderdag 26 november
Zal het dan nu toch gaan gebeuren? YES! Vandaag ging ik voor een jar; Ik brandde wederom de geur Feast van Bath & Body Works. Ik wil deze gewoon graag opmaken én vandaag was het wel officieel Thanksgiving (althans, dat vertelde Google mij). Dus ook nog eens gepast dacht ik zo.


Vrijdag 27 november
Vandaag had ik een erg drukke dag. Ik was eigenlijk ook niet echt thuis, maar mijn ouders hebben de geur Wild Sea Grass gebrand in de woonkamer van Yankee Candle. Een lekkere frisse geur die doet denken aan de duinen.


Zaterdag 28 november
Ik had zowaar een hele dag vrij! Ik ging voor de WoodWick Trilogy van Vanilla Bean, Caramel en Biscotti. Hier komt nog een artikel over online, maar oeh, wat is dit lekker zeg!


Zondag 29 november
Zondag is rustdag, dus ik heb het ook echt even van genomen. Vandaag besloot ik om wederom een jar aan te steken. Dat werd de geur Cookies & Cream van Yankee Candle. Een heerlijke romige geur van vanille, koekjes, suiker en een vleugje chocolade. Heerlijk!

Liefs,
Sharmaine
    
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook