Posted by / woensdag 11 november 2015 / 1 Comment /

TAG • I Love Fall


Ik vind het alweer een tijdje geleden dat ik een TAG artikel heb geschreven. Ik kwam toen deze leuke TAG tegen bij verschillende medeblogsters en besloot deze leuke TAG ook te gaan doen! Lees je mee?

Deze TAG heeft in totaal 9 vragen, waar ik allemaal eerlijk op zal antwoorden. Want zeg nou zelf ; de herfst is toch ook een héérlijk seizoen?!Wat is je favoriete herfst lipproduct?
Ik heb hier een aantal Holy Grail producten voor. De eerste is mijn lippenbalsem. Ik kan echt niet zonder in de herfst en winter. Degene die ik nu het liefst gebruik is de 8 Hour Cream van Elizabeth Arden. Ik heb hier ook een artikel over geschreven die je hier kunt vinden.

Wat lipsticks betreft heb ik er al een aantal genoemd in mijn Herfst essentials maar er zijn er wel eenaantal bijgekomen. Zoals , ja sorry, wederom twee kleuren van MAC; D for Dangerous en Party Line.Welke kleur nagellak draag je het liefst in de herfst?

Wederom zijn deze wel terug te vinden in mijn herfst essentials artikel. Maar ook hier heb ik er een aantal nieuwe bij , ook van het merk Essie.

In Stitches
Island Hopping
Over The Knee
No More Film
Cocktail Bling
BlancWat is je favoriete herfstdrankje bij Starbucks?
Dat kan er dit seizoen voor mij maar eentje zijn. Dat is de Pumpkin Spice Latte! Heerlijk warm en kruidig vind ik deze! Super lekker. Alleen doe ik er geen slagroom op. Dat vind ik dan net even té haha!Wat is je favoriete geurkaars voor in de herfst?
En natuurlijk wilde ik om deze vraag deze TAG in gaan vullen! Heerlijk al die geurkaarsjes. Als je me ergens gelukkig mee maakt is dat het wel. Lekker thuiskomen, en heerlijk in je chill outfitje op de bank met een kaarsje aan. Ook hier heb ik een hele waslijst met geuren die ik je kan aanraden. Maar ik brand natuurlijk niet alleen maar kaarsen, ook veel waxmelts die je in een geurbrandertje moet doen. Ik zal ze even per merk noemen.

Goose Creek;                                                Bridgewater;
Autumn                                                          Cup of Cheer
Autumn Romance                                          Kiss in the Rain
Royal Amber
Whipped Pumpkin Latte                                Bath & Body Works;
Crunchy Leaves                                            Sweet Cinnamon & Pumpkin
                                                                      Feast Village Candle;                                              Pumpkin Pecan Waffles
Egyptian Sandelwood                                   Leaves
Vanilla Sandelwood

Yankee Candle;
Fireside Treats
Soft Blanket
Happy HalloweenWelke sjaal of accessoire draag je het liefst in de herfst?
Mijn favoriet is mijn sjaal die ik gratis kreeg bij de H&M toen ik mijn jas kocht. Ik ben namelijk lid van de H&M club en bij inlevering van 50 punten kreeg je een sjaal gratis bij aankoop van een winterjas. Sindsdien ben ik verliefd op mijn enorme lange en dikke sjaal. Ik leef er zo een beetje in en hij is echt heerlijk, en zo lekker warm! *snuggles*Wat is je favoriete Halloween film?
Haha , nou ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik nooit enge films kijk omdat ik echt een bange poeperd ben wat dat betreft. De enige die ik kan handelen is de halloween film waar drie vriendelijke heksjes in voorkomen en die eeen beetje meer voor kindjes geschikt is haha!Wat voor snoepgoed eet je het liefst tijdens Halloween?
Nou, halloween wordt niet echt groots gevierd nog in Nederland. Maar ik ben enorm benieuwd hoe die amerikaanse candy corn snoepjes smaken!Wat draag je tijdens Halloween?
Wij vieren dit hier niet zover ik weet dus ik het enige kostuum die ik zal dragen is mijn super warme en foute huispak en heet mijn kostuum; de eeuwige vrijgezel!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?
De dagen worden korter, de avonden langer en warmer. Ik vind het gewoon zo ontzettend gezellig en knus!

Dat was mijn invulling van de I Love Fall TAG. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Leuke tag! Ik vind het ook heerlijk om in een foute huispak te zitten in de avond haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook