Posted by / maandag 2 november 2015 / 10 Comments /

P.S • Nail Polish Fast Dry Spray


Serieus.. kon de naam van dit product niet langer? Ik kwam dit item tegen bij de Primark en besloot deze eens te gaan testen. Een soort haarlak voor je nagels zodat je nagellak super snel opdroogt. Maar werkt het? Je leest het in dit artikel!

Het is een spray in een tinnen bus waar 50ml in zit. Een haarlak voor je nagels. Ik was wel enorm benieuwd of dit wel zou gaan werken. Klinkt haast te mooi om waard te zijn; even spray na het aanbrengen van je nagellak en klaar! Ideaal als je dus weinig tijd hebt.. aldus Primark.


Ik deed zoals de beschrijving het vermeldde. Ik deed een willekeurige nagellak op, en sprayde de Nail Polish Fast Dry Spray op een afstandje over mijn nagels. Echt zoals je dat dus ook doet bij het aanbrengen van haarlak. Tenminste, als ik dat doe, doe ik dat ook op een afstandje en niet direct op mijn haar. Anyways.. Ik merkte dat er een olie laag op mijn vingers kwam. Dit ben ik ook wel gewend van de druppels die ik van Essence gebruik.


Na nog geen minuut waste ik de olielaag van mijn handen af (lees; vrijwel direct erna) en ik lieg niet... de nagellak bleef zitten! Ik was serieus met stomheid geslagen haha! Hoe is dit mogelijk. Zelfs met mijn druppels van Essence ben ik nog zeker wel even aan het wapperen met mijn handjes. Maar in dit geval was dat dus niet eens nodig! Wel heb ik het idee dat je veel inhoud van de spray gebruikt als je dus je nagels sprayt, want na 3x gebruiken (ik deed ook gelijk even mijn teentjes) was de bus half leeg... maar of dat doordat ik er simpelweg teveel op spray weet ik niet. Ik ging namelijk 2x langs mijn nagels.


Al met al kan ik zeggen dat ik tevreden ben met dit product, maar dat ik wel het gevoel heb dat het erg snel op gaat. Wanneer ik écht geen tijd heb, maar toch mijn nagels wil doen zal ik dit product zeker blijven gebruiken. Maar ik zal het niet elke keer gebruiken.

Ik kocht de P.S. Nail Polish Fast Dry Spray voor €1 bij de Primark. Kon jij dit product al?

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

10 opmerkingen:

 1. Wauw! Dit kende ik nog niet! Maar dat klinkt wel heul bijzonder!!!! Ik ben echt verbaasd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik was ook echt stom verbaasd haha! Maar het is niet een product die enorm lang mee zal gaan hoor. Dus alles heeft zo zijn voor- en nadelen.

   Verwijderen
 2. Ohhhhhhhh wauw. Volgende keer als ik weer bij Primark ben weet ik wat ik wil gaan scoren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HUH, hier heb ik echt nog nooit over gehoord, maar het feit dat het werkt is echt bizar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook