Posted by / maandag 9 november 2015 / 1 Comment /

Persoonlijk • Ik Tel Tot Tien...


Ik ben iemand die echt best wel veel kan hebben. Maar soms, héél soms irriteer ik me echt mateloos aan sommige dingen. Vandaag deel ik mijn ergste ergernissen waarvan mijn nekhaartjes omhoog gaan staan en ik echt even een momentje moet nemen om tot 10 te tellen... Lees je mee?
Kleffe Stelletjes
Doe dit gewoon niet. Geniet van jullie relatie in alle rust en vrede... Serieus. Niks maakt me agressiever dan van die smak geluiden als ik ergens in het openbaar zit. Waarom doe je dat niet gewoon even lekker in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving?! Ik ben serieus nooit zo geweest in tijden dat ik in een relatie zat. Want echt, stelletjes; wat willen jullie met dit gedrag bewijzen? Gewoon even lekker niet doen dus!

Smakken
Nou gaf ik al de hint dat ik niet houd van de smak geluiden van zoentjes... Maar het smakken van eten. Wauw, dat is gewoon een hele andere categorie van frustratie. Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon even met je mond dicht te eten? Heb je geen opvoeding gehad? Heeft het een medische oorzaak waardoor je het niet kan? Ik hoef namelijk niet te horen hoe je speeksel samen komt met je voedsel en dat één draderige bende in je mond wordt, die ik dan ook nog eens (tot overmaat van ramp) gemalen zie worden. IEW! Dan moet ik zelfs verder tellen dan 10...Klagend Volk
Waarom? Ik snap dat je soms even je gal moet spuwen. En bij mij kan en mag dat altijd. Zal er altijd voor je zijn. Maar sommige mensen kunnen niet anders dan klagen. Kunnen niet anders dan negatief zijn. Of wat eigenlijk nog erger is; "vrienden" die je alleen maar weten te contacten omdat ze hun gal moeten spuwen... Niet doen, normaliter negeer je me ook, dus nu ook even doen met je negativiteit!

Toeristen
yes, helaas heb ik hier vaak mee te maken. Ik woon natuurlijk in Amsterdam en toeristen snappen gewoon nog steeds niet wat een FIETSpad inhoud. Ik bel dan al ruim van tevoren, maar die figuren blijven gewoon staan met hun selfiestick. Hoeveel ik er al niet op mijn voorvork heb geprikt.... Ontelbaar. Erg irritant dat ze gewoon blijven staan!

Pies regen
Ik noem het zo. De officiële benaming zal motregen zijn. Dat moment dat je twijfelt; "Is het nou regen?"" Of wat is dit voor een nep gedoe?" Van die heftige motregen waardoor je denkt dat het wel mee valt, maar uiteindelijk kom je toch als een verzopen kat thuis en kun je meteen aan de vitamine c bruistabletten gaan omdat je anders ziek wordt. Ik tel tot 10...

Zo! Dat waren even 5 frustratie puntjes, haha! Ik ga niemand echt letterlijk te lijf als dit gebeurd, maar oh wat kan ik mij hier aan opvreten. Ik wordt daar dan echt even super chagrijnig van. Maar gelukkig zit het ook in mijn karakter dat dit vrij snel weer weg is en ik weer vrolijk kan zijn! Gelukkig!

Wat zijn jouw momenten dat je echt even tot 10 (of verder) moet tellen?

Liefs,
Sharmaine


 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube


Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Hihi, sorry, heb wel even moeten lachen hoor! Motregen vind ik trouwens ook irritant, je word er vaak net zo nat van als van 1 flinke bui.

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook