Posted by / maandag 23 november 2015 / 13 Comments /

NARS • Deep Throat


Dit item is enorm gehyped in het afgelopen jaar, en volgens mij ook vorig jaar. Of wacht eens even, volgens mij was dat juist de Orgasm blush van NARS.  Any who, vandaag geef ik mijn review van het nieuwste pareltje van mijn collectie.


Ik was namelijk in Londen en hier kwam ik bij de Selfridges. Een enorm groot warenhuis. Uiteraard boeide 1 afdeling mij het meest; de cosmetica afdeling! Alle prachte merken waren aanwezig, en zo dus ook NARS. Ik besloot mezelf te verwennen met een mooie blush. Dat werd Deep Throat.


De blush komt in een zwarte verpakking met matte finish. Erg elegant als je het mij vraagt. Ook staat het merk erop vermeld; NARS dus, en de blush bevat 4,8gr aan product. Maar goed. Iedereen die een beetje goed naar het plaatje kijkt had dit zelf ook wel kunnen bedenken, lol.De kleur van de blush zit voor mijn gevoel een beetje tussen koraal en roze in. Ook heeft de blush wat gouden shimmers, waardoor het een enorm mooi warm effect geeft op de wangetjes. Ik ben natuurlijk vrij bleek, dat is ook de reden waarom ik deze blush koos. Zodat deze mij iets meer warmte in mijn gezicht zou geven dit najaar. In het voorjaar zal ik deze overigens ook veel gebruiken hoor, dan straalt het wat meer frisheid uit! Maar dat is hoe ik hier persoonlijk over denk.


Hier is de swatch op mijn vingers. Ik ben echt verliefd! Het is voor mij echt zo een perfecte kleur die tussen koraal en roze in zit. Het heeft van beiden wel iets naar mijn idee en de shimmer maakt het echt af! Ik hoefde ook maar 1x met mijn vingers over deze blush te gaan, en dit is dan de pigmentatie. WAUW! Ik word hier zo ontzettend blij van!


Nu natuurlijk nog even showen hoe de blij mij persoonlijk staat. Omdat de blush ook zoveel pigmentatie heeft, ben ik wel wat voorzichtig in het aanbrengen. Je kan namelijk zo door als Pipo de Clown. Daarom "aai" ik als het ware de blush over mijn wangen. Heel zacht aanbrengen dus. En dan is dit het resultaat! Ik vind zelf dat het erg natuurlijk oogt op die manier, en geeft het zeker wat meer warmte aan mijn gezicht. Wat vind jij?


Al met al ben ik zo enorm blij dat ik dit pareltje heb aangeschaft! En ik moet bekennen dat ik deze blush nu bijna elke dag draag. Hij is gewoon zo ontzettend mooi! Zie 'm shinen!


Ik kocht deze NARS Deep Throat blush bij de Selfridges in Londen. Omgerekend kostte deze €32. Dit is dan ook gelijk de duurste blush die ik bezit! Maar ik zou het zo weer doen om eerlijk te zijn, ik ben verliefd!

Heb jij een blush van NARS? Of zou je die graag willen?

Liefs,
Sharmaine

 Blog Lovin'
  Facebook 
  Instagram
 Twitter
 Youtube
Share This Post :
Tags :

13 opmerkingen:

 1. Super mooi 😍 klinkt een beetje als rosé gold van sleek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja volgens mij wel! Ik hoor dat mensen weleens zeggen inderdaad, dat dat goede dupes zijn van elkaar :) XX

   Verwijderen
 2. Ik vind dit echt een prachtige blush. Heb hem zelf ook en draag hem heel erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooie kleur.
  deze zou voor mij ook erg goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je net zoveel pigment hebt als ik, zo poepie bruin (not), dan is het zeker weten iets voor jou meis! haha

   Verwijderen
 4. Inderdaad een hele mooie en populaire blush! Deze staat ook nog op mijn lijstje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja stiekem wil ik er nu ook wel meer hoor, maar heb al zoveel *oeps*

   Verwijderen
 5. Oh wauw! Dit smaakt naar meer! Ziet er heel mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blush :) Je foto's zijn ook erg mooi! <3 Ik heb zelf de dupe sleek rosé gold :) Ik ben een budget liefhebster....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur staat je echt heel goed en dit is ook echt een kleurtje voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem zo mooi, maar wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook